Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 299.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Westeinde is een rustige en kindvriendelijke woonwijk. Het is een mooie groene wijk met waterpartijen. Er zijn goede voorzieningen, zoals supermarkten, postkantoor, basisschool, kinderopvang en voorgezet onderwijs. Daarnaast is er een actieve wijkvereniging.
Op een mooie locatie aan de rand van Westeinde staat deze ruime gezinswoning met garage. Er is een speeltuin om de hoek, waar uw kinderen prachtig kunnen spelen, een potje voetballen, skaten of basketballen.
De wijk wordt omgeven door weilanden en boerderijen. Via de talloze paden, fietst u zo de natuur in of juist richting het centrum van de stad. Daarnaast bent u met de auto zo op de uitvalswegen richting Harlingen, Heerenveen of Drachten.

Aan de voorzijde van de woning heeft u voldoende ruimte om uw auto's te parkeren. U heeft zelfs beschikking over een inpandige garage met genoeg ruimte voor uw auto, fietsen en/of motor. Via eigen oprit komt u bij de entree van de woning. In de ruime hal is het toilet en de trapopgang en toegang tot de woonkamer.

De ruime lichte woonkamer met open keuken is recent strak gestuct. Er is een mooie PVC-vloer gelegd over de hele verdieping en een nieuwe houtkachel geplaatst. Een zeer prettige ruimte, waar je niks meer aan hoeft te doen. Vanuit de woonkamer heeft u ook een fraai uitzicht over de landerijen.

De moderne open keuken met natuurstenen blad is voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals: vaatwasser, koelkast, vriezer, combi-stoomoven en 5-pits kookstel met wokbrander en afzuigkap.

Via een schuifpui komt u in de keurig aangelegde achtertuin. De diepe achtertuin is op het oosten. U heeft hier veel privacy en de hele dag zon. In 2014 is er een sfeervolle veranda met hardhouten vlonders geplaatst. Hier kunt u gezellig zitten en genieten van deze heerlijke plek.

In de ruime bijkeuken is een inbouwkast met schuifwanden gerealiseerd. Hierin genoeg ruimt voor uw wasmachine, droger en provisie. Er is toegang tot de tuin en doorgang naar de ruime garage met betonvloer, kanteldeur met loopdeur. Ook hier is toegang tot de achtertuin.

Op de eerste verdieping zijn vier slaapkamers. De ruime slaapkamer aan de voorzijde is over de hele breedte van de woning. De moderne badkamer heeft een ligbad, tweede toilet, douche en dubbele wastafel.
De zolder is bereikbaar via een vlizotrap en heeft genoeg bergruimte over de hele lengte van de woning. Hier hangt de CV; een Remeha Calenta uit 2014.

Kortom, een prachtige ruime gezinswoning, met garage op een mooie locatie in Westeinde. Kom het zelf ervaren. Wij leiden u graag rond.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Geschakelde woning

Bouwjaar

1980

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

662 m³

Woonoppervlakte

150 m²

Perceeloppervlakte

292 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's