Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 195.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Aan een gezellig hofje gelegen eengezinswoning met dakterras en tuin op het zuiden. Deze verrassend royale woning heeft 3 slaapkamers, een badkamer met douche en 2e toilet en een sfeervolle houten vloer op de begane grond. De 2e verdieping kenmerkt zich door de multifunctionele studiokamer met mogelijkheid van dakterras.

Deze woning onderscheidt zich door de ligging aan een hofje, de sfeervolle houten vloer en de tuin op het zuiden.

Indeling
Begane grond:
Via de entree met toilet en houten vloer, betreden we de tuingerichte, lichte, woonkamer met openslaande deuren naar de tuin; de open hoekkeuken is straatgericht en heeft een moderne uitstraling. De keuken heeft een plavuizen vloer en beschikt over de navolgende apparatuur: gasfornuis, vaatwasser en afzuigkap. Vanuit de hal gaan we naar de …

1e verdieping:
Via overloop is er toegang tot 2 (slaap)kamers, eenvoudig te wijzigen in 3 slaapkamers; royale badkamer, fraai betegeld tot het plafond in crèmekleur. De badkamer heeft een hoekdouchecabine, 2e toilet en fraai wastafelmeubel met opbergkast ernaast. Via overloop gaan we naar de …

2e verdieping:
3e multifunctionele studiokamer met een afgescheiden hoekje waar de CV combiketel en de wasmachineopstelling staat. Er bestaat de mogelijkheid tot het creëren van een dakterras op het zuiden

Tuin:
De achtertuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd met sierbestrating. Achter in de tuin bevindt zich de houten berging. De tuin heeft een achterom. Qua bezonning ligt deze tuin ideaal op het zuiden.

Bijzonderheden:
+ sfeervolle houten vloer
+ tuin aangelegd met sierbestrating, dus heerlijk onderhoudsvriendelijk
+ tuin gelegen op het zuiden
+ schilderwerk 2015
+ CV-ketel uit 2008
+ op loopafstand van park Lingezegen
+ gewilde groene woonomgeving, veel speelveldjes

Toevoeging door verkopers:
Wij hebben hier altijd met veel plezier gewoond. Het hofje is vriendelijk en rustig. De boom voor ons huis staat in april prachtig in bloei. De busverbinding is vlakbij en binnen 10 minuten ben je op Winkelcentrum Kronenburg. Wij zouden hier nog jaren willen wonen, maar moeten helaas vanwege gezondheidsreden verhuizen.

Omgeving:
De centrale ligging in de jonge, recente woonwijk “Rijkerswoerd” maakt de woning en omgeving ideaal geschikt voor zowel gezinnen, starters en ouderen. Kinderen kunnen vrij spelen in de directe omgeving van de woning, tevens geniet u van een rustige woonomgeving. De lichte kleurstelling en de ruime opzet van dit gedeelte van Rijkerswoerd maken dit mede tot een gewilde plek om te wonen. Op korte loopafstand zijn het winkelcentrum, scholen, kinderopvang, openbaar vervoersvoorzieningen en het ‘Zeegbos’ aanwezig. Diverse belangrijke uitvalswegen in de directe omgeving waaronder de Pleyroute naar Arnhem Noord, A15, de A325 en de A50 zijn snel te bereiken.

Brochure:
meer informatie treft u aan in onze uitgebreide kleurenbrochure met plattegronden. U kunt deze downloaden of wij kunnen u deze kosteloos toezenden.

Bezichtiging:
bel voor een vrijblijvende bezichtiging. Wij bezichtigen ook op zaterdag tussen 10:00 en 16:00 uur op afspraak.

Chat:
via onze livechat zijn wij bereikbaar op onze website:
- van maandag tot en met vrijdag van 17.00 - 23.00 uur.
- zaterdag en zondag van 09.00 - 23.00 uur

Open huis:
1 x per maand houden wij een open huis op zondag. Kijk voor de deelnemende woningen voor het eerstvolgende open huis op onze website.

Oplevering:
In overleg.

Disclaimer:
De genoemde maten en oppervlakten zijn circa maten. Verschil tussen de werkelijke en opgegeven circamaten/oppervlakten geven geen aanleiding tot enige rechtsvordering tot vergoeding ter zake. Aan de inhoud van deze specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1998

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

415 m³

Woonoppervlakte

118 m²

Perceeloppervlakte

135 m²

Energie

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

80 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Kindvriendelijke buurt

 

Documentatie

Alle documentatie

Inloggen op Move.nl Icon

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's