Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 299.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

In 1999 opgeleverde drive-in woning met schitterende tuinkamer en een royale woonkamer die uitzicht geeft op een prachtige vijver. De woning beschikt over maar liefst drie volledige woonlagen en heeft een totale inhoud van 585 m³.
De woning is gelegen in de jonge en kindvriendelijke woonwijk "de Hoge Akker" welke is voorzien van veel gemeentelijk groen. Vanuit hier zijn de vele uitvalswegen snel te bereiken.

BOUWKWALITEIT
De woning is traditioneel gebouwd en voorzien van dak, gevel, muur- en vloerisolatie. De verdiepingsvloeren zijn uitgevoerd in beton welke de geluidsisolatie ten goede komt. De tuinkamer op de begane grond is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming. Verwarming en warm water via een hoog-rendement C.V.-ketel (merk Intergas, bouwjaar ca. 2010 (huurcontract tot 2022)). De woning wordt geventileerd middels een mechanisch afzuigsysteem.

Indeling

Begane grond

Hal
Vanaf de oprit, welke plaats biedt aan twee auto’s, betreedt u de woning of de inpandige garage die is voorzien van een elektrische sectionaaldeur.
Vanuit de hal kunt u de tuinkamer, garage, toilet en de trapopgang naar de 1e verdieping bereiken. Tevens bevindt zich hier de meterkast en een opbergkast.

Tuinkamer
Via de hal bereikt u de tuinkamer die is voorzien van een luxe, moderne kitchenettes. In de tuinkamer ligt een prachtige zwarte tegelvloer met vloerverwarming. Daarnaast zijn er openslaande tuindeuren geplaatst waardoor dit een heerlijke plek is om te werken, studeren, dineren of te genieten van de buitenruimte.

Eerste verdieping

Via de overloop heeft u toegang tot de woonkamer, trapopgang naar de 2e verdieping en het geheel betegelde toilet met fonteintje.

Woonkamer
De royale en zeer lichte L-vormige woonkamer is afgewerkt met spuitwerk wanden en een laminaatvloer. De woonkamer beschikt over een royale zithoek die een schitterend uitzicht heeft over de grote vijver en het gemeentelijk groen.
Doordat de woonkamer zich bevindt op de eerste verdieping heeft u erg veel privacy en daarnaast een mooi uitzicht over de wijk.

Keuken
Aan de achterzijde van de woning bevindt zich het eetgedeelte met half open keuken en middels een schuifpui te bereiken balkon. Het balkon is gesitueerd op het zuidwesten, ca. 5 m² groot en voorzien van een elektrisch bedienbaar zonnescherm. De keuken is geplaatst in L-vorm en is voorzien van een afwasmachine, 4-pits inductie kookplaat, afzuigkap, koelkast en combi-magnetron.

Tweede verdieping

Via een vaste trap komt u op de tweede verdieping. Door het gerealiseerde platte dak is deze verdieping nogmaals 55m² groot, idem aan de eerste verdieping!
De overloop geeft toegang tot de 3 slaapkamers, de badkamer en de technische ruimte. In deze ruimte bevindt zich de opstelplaats van de C.V.-ketel, de wasmachine aansluiting en de mechanische ventilatie unit.

Slaapkamer I (ca. 3,54m x 3,20m): Deze slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is voorzien van spuitwerk wanden en een grote schuifwandkast. Vanuit deze slaapkamer heeft u middels een schuifraam een mooi uitzicht.

Slaapkamer II (ca. 4,50m x 3,20m): Deze slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning en is tevens voorzien van spuitwerk wanden. Deze royale slaapkamer heeft wederom een mooi uitzicht op het gemeentelijk groen.

Slaapkamer III (ca. 3,45m x 3,13m): Deze slaapkamer bevindt zich tevens aan de voorzijde van de woning en is voorzien van spuitwerk wanden.

Badkamer
De ruime, volledig betegelde badkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en voorzien van een ligbad, afzonderlijke douche, vrij hangend toilet en wastafel. De badkamer is uitgevoerd in een lichte kleurstelling.

Tuin
De achtertuin van circa 19,5 meter diep, is zonnig gelegen op het zuidwesten. Middels een elektrisch bedienbare terrasoverkapping is een heerlijke zithoek te creëren. De tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd met exclusieve hardstenen tegels en beschikt over een houten berging met elektra. De tuin is tevens te bereiken via het aan de achterzijde gelegen gemeenschappelijk pad.

Bijzonderheden:
- Schitterend gelegen in de wijk "de Hoge Akker";
- Vrij uitzicht over de grote vijver en het gemeentelijk groen;
- Vloerverwarming in de tuinkamer;
- Onderhoudsvriendelijke royale achtertuin voorzien van elektrisch bedienbare terrasoverkapping;
- Drie volledige woonlagen met eigen garage op de begane grond.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1999

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

585 m³

Woonoppervlakte

145 m²

Perceeloppervlakte

216 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

158 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zeer ruime woning

 

Vrij uitzicht

 

Moderne woning

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's