Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 350.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Ruime en lichte eengezinswoning van ca. 94 m2, met maar liefst 4 slaapkamers en gelegen in een kindvriendelijke wijk...!

Deze sfeervolle, lichte gezinswoning aan de Loefzijde in Amsterdam beschikt over een prachtige vide, die je in een 'normale' woning niet snel tegen zal komen. Naast een prachtige vide vind je hier ook een ruime woonkamer met gezellige woonkeuken. De woning is enigszins gedateerd, doch beschikt over vele mogelijkheden om er een mooie, moderne en eigentijdse woning van te maken.

Indeling begane grond:
Je stapt de woning binnen in de nette hal met meterkast en trapopgang naar de eerste verdieping. Vanuit de hal kom je de leefruimte binnen.

In de doorloop naar de keuken is er toegang tot de cv-ketel en het toilet.

Verder is de keuken ook een centraal middelpunt in het huishouden. Het is dé plek waar je gezellig samen eet, kletst, huiswerk maakt, werkt en samen een kopje thee drinkt. Aan de voorzijde is een slaapkamer.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers, een werk/hobbyruimte (vide) en de badkamer. De slaapkamers zijn van goed formaat en stuk voor stuk heerlijk licht. De badkamer welke is voorzien van een douche, wastafel, wasmachine-aansluiting en tweede toilet is ietwat verouderd, maar functioneert prima.
Met de bijzondere vide heb je eventueel ook de mogelijkheid voor het creëren van een 4e slaapkamer.

Tuin:
De heerlijke tuin is gelegen op het noordwesten waar je van de middagzon kunt genieten. De tuin grenst aan openbaar groen dat als het ware een verlening van je tuin is.

Locatie:
De woning is centraal gelegen in een autoluw hofje, nabij het Noord-Hollands Kanaal, de NDSM-werf, basisscholen, kinderboerderij 'Buiktuin', het BovenIJ Ziekenhuis, winkelcentrum 'De Banne' en de pont naar het Centraal station. In de buurt kun je gratis parkeren. De A10 en de eerste metrohalte van de Noord-Zuidlijn zijn binnen enkele minuten te bereiken. Het centrum van Amsterdam ligt op 15 minuten fietsen. Iets verderop zijn de recreatiegebieden Waterland en 't Twiske gelegen. Achter het huis ligt een gezellig speelhofje voor de kinderen.


Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte ca. 94 m2
- Achtertuin gelegen op het noordwesten
- Erfpacht afgekocht tot 31-03-2026
- Woning is enigszins gedateerd, doch beschikt over vele mogelijkheden om er een mooie, moderne en eigentijdse
woning van te maken
- Bouwjaar 1977
- Perceeloppervlakte ca. 131 m2
- Oplevering in overleg

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1977

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

333 m³

Woonoppervlakte

94 m²

Perceeloppervlakte

131 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin

Tuin oppervlakte

75 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

kindvrienelijk, goede scholen, veilig te bereiken

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's