Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 

 

€ 325.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Ben je op zoek naar een woning in Leusden-Zuid die klaar is om direct te betrekken? Dan nodigen wij je uit om de woning aan de van Diepenheim Scheltuslaan 16 te komen bezichtigen! Kenmerkend voor de woningen Leusden-Zuid is de ruime opzet. Dit zie je ook zeker terug bij deze woning. Aan de voorzijde is er volledig vrij uitzicht. Als je naar buiten kijkt zit je midden in het groen van de royale voortuin. Vanaf de straat is het niet mogelijk om naar binnen te kijken. Aan de achterzijde van de woning staan geen woningen. Ook daar dus alle ruimte!

De huidige bewoners hebben de woning volledig gerenoveerd. Op de begane grond is de keuken bij de woonkamer betrokken waardoor er een open keuken is ontstaan. Aan één keukenblok is een bar aanwezig zodat je hier snel een broodje kunt eten of een kop koffie kan nemen. De keuken is voorzien van een vaatwasser, combi-oven, koelkast, vriezer en gaskookplaat. Koken in deze keuken is echt een feestje! De woonkamer heeft een moderne strakke uitstraling. Alle wanden en plafonds zijn gestuct. Op de vloer ligt een stoere betonlook laminaatvloer. In de keuken liggen grote donkere grijze tegels van 60x60 cm. Ook de openhaard met Belgisch hardsteen heeft een strakke afwerking en zorgt voor een fijne sfeer in de woonkamer.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers die inclusief de overloop voorzien zijn van laminaat. Van origine zit de badkamer bij deze woningen in het midden van de verdieping. De huidige bewoners hebben een slaapkamer omgebouwd tot badkamer. Hierdoor is een royale badkamer ontstaan met daglicht middels een groot raam. De badkamer heeft een groot hoekbad, een douchekabine, moderne wastafel, en toilet (sanibroyeur). De wanden en het sanitair zijn in wit uitgevoerd waardoor de badkamer optisch nog groter lijkt. De voormalige badkamer is nu in gebruik als walk-in closet. Als gevolg hiervan zijn er geen kledingkasten nodig op de slaapkamers.

De zolder is verdeeld in een voorzolder en een slaap/werkkamer. Aan de voorzijde van de zolder staan de wasmachine en droger. In dit deel is een dakraam geplaatst waardoor er voldoende daglicht binnen komt. De kamer is ook voorzien van een groot dakraam en is netjes afgewerkt. Door aan de voorzijde een dakkapel te plaatsen is het mogelijk om in deze nog veel meer ruimte te creëren. De huidige bewoners zijn hier niet meer aan toe gekomen.

De achtertuin is gelegen op het zuiden dus zon is gegarandeerd. Mocht het te warm worden dan biedt het royale zonnescherm beschutting. Aan beide zijden van de tuin zijn mooie schuttingen geplaatst, begroeid met een schitterende druivenstruik. Achter in de tuin staat de royale berging. Het dak van deze berging is een jaar geleden vervangen. Het dak is begroeid met sedum wat extra veel sfeer in de tuin brengt. Vanuit de tuin loop je via de achterdeur het plein op waar geen auto's kunnen komen. Een heel veilige plaats voor kinderen om ongestoord te kunnen spelen.

Bij het binnenkomen van deze woning voelt het direct als "thuis". Een sfeervol huis, een heerlijke tuin en de rust van Leusden-Zuid.

Bijzonderheden van deze woning:

- geheel voorzien van dubbel glas
- geheel voorzien van kunstof kozijnen
- tuin op het zuiden
- op loopafstand van landgoed "Den Treek"
- school- en sportvoorzieningen op korte afstand

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“In Leusden-Zuid is het altijd net wat warmer dan de rest van het land, doordat de tuin op het zuiden ligt en beschut is door begroeiing is het altijd warm en windstil. De achtertuin heeft een doorgang naar een gezamenlijk plein waar kinderen vrij van verkeer kunnen spelen. Vorig jaar is er door samenwerking tussen buren en gemeente een volledige nieuwe beplanting gekomen. In de eigen tuin zijn vele verschillende fruitplanten te vinden o.a. appel/peer/kiwi/druif. Ideale plek voor een jong gezin!”

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 
 

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1960-1970

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

385 m³

Woonoppervlakte

112 m²

Perceeloppervlakte

177 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

120 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Rustige omgeving

 

veel groen

 

ruim en licht huis

 

geen last van geluid van buren

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's

 

Foto’s van bewoner(s) en/of vrienden

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door: