Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 365.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

KARAKTERISTIEKE VRIJSTAANDE JAREN '30 WONING MET GEZELLIGE TUIN EN LUXE AFWERKINGEN GELEGEN OP KORTE AFSTAND VAN HET CENTRUM VAN UDEN.

De woning is gebouwd in 1931 en verbouwd in 1996 met onder andere nieuwe kozijnen en isolatie van het dak. Rondom 2004 is de woning uitgebouwd met een multifunctionele ruimte op de begane grond en een slaapkamer op de 1e verdieping. Hierdoor is een totaal volume ontstaan van de woning van ca. 600 m³. Het gebruiksoppervlakte is 145 m² met daarnaast nog 14 m² overige inpandige ruimte. In 2011 is de woning nogmaals flink gerenoveerd, met name op de begane grond door vervanging vloeren, plaatsen gashaard, nieuwe keuken, aanpassing elektra, nieuw stucwerk etc. Ook de tuin is onderhanden genomen. Deze is in 2013 opnieuw aangelegd en voorzien van een berging met veranda. Het perceel bij de woning is 250 m². De laatste jaren is binnen en buiten nog geschilderd, zijn de gevels geïsoleerd en is de cv.-ketel vervangen. De woning beschikt over dak-, vloer en gevelisolatie en is voorzien van dubbele beglazing. KORTOM EEN WONING DIE VOLLEDIG VOLDOET AAN DE EISEN VAN NU MET EEN FRAAIE KARAKTERISTIEKE UITSTRALING.

Indeling:
Hal met authentieke tegelvloer en geheel vernieuwde meterkast. De woonkamer met open keuken is voorzien van strak gestukadoorde wanden en plafond. In de woonkamer is een schouw met gashaard en mooie eikenhouten vloer. Natuurlijk ontbreken de oude elementen niet. Zo zijn er nog mooie paneeldeuren aanwezig en is de oude schouw van de woning in gebruik als open kast.

Er is een prachtig luxe keukeninrichting geplaatst met rechte opstelling voorzien van combi oven/stoomoven (met opwarmfunctie), grote oven, inductiekookplaat en koelkast. In het mooie spoeleiland is verder nog een vaatwasser en ook de quooker voor direct kokend water ontbreekt niet. Het geheel is afgewerkt met een mooi granieten blad. Echt een blikvanger in deze woning. Nabij de keuken is een provisiekelder.

Vanuit de keuken is een doorloop naar de aangebouwde speelkamer aan de achterzijde en de keurige toiletruimte met wandcloset en fontein. De huidige speelkamer is een multifunctionele ruimte, want zou ook prima dienst kunnen doen als tuin-/werk-/slaapkamer. Rechtstreeks is er toegang tot de tuin. Ook hier is sprake van een eikenhouten vloer en strak stucwerk. Voor mensen die graag gelijkvloers willen slapen zijn hier dus ook mogelijkheden.

Op de 1e verdieping is een overloop met gang voorzien van inbouwkasten. Er zijn 3 slaapkamers met eikenhouten vloeren, waarbij op één slaapkamer een mooie bedstee is ingebouwd en deze kamer beschikt nog over twee inbouwkasten. De keurige badkamer is uitgevoerd met wandcloset, wastafel, ligbad en inloopdouche. Wanden zijn deels betegeld en deels voorzien van stucwerk. Met een vlizotrap is nog een kleine vliering bereikbaar. Op de tweede vliering boven de badkamer hangt de nieuwe Atag combiketel uit 2017.

De tuin is leuk aangelegd met keurige afscheidingen, groot terras, kunstgras en houten tuinberging met overkapping. In de voortuin staan aan de straatzijde nog enkele leibomen.

KOM OOK KIJKEN EN LAAT U VERRASSEN. GESCHIKT VOOR VELE DOELGROEPEN!

Vraagprijs € 365.000,= k.k.
Aanvaarding in overleg

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

1931

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

600 m³

Woonoppervlakte

145 m²

Perceeloppervlakte

250 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

250 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gezellige buren

 

Zonnige tuin

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's