Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 199.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Leiderdorp, Soeverein 59

In het centrum van Leiderdorp gelegen goed onderhouden 3 kamer maisonnette appartement (circa 79 m2) met gunstig gelegen balkon, middag -/ avond zon. Op de begane grond is een individuele berging. In het complex is een lift. Onder het complex is een parkeergarage, deze is bereikbaar met de lift.

In de omgeving zijn diverse voorzieningen o.a. winkels (winkelcentrum De Winkelhof), park de Houtkamp, diverse sportfaciliteiten, openbaar vervoer en uitvalswegen (o.a. A4 Amsterdam - Den Haag en N11 Utrecht). Het centrum van Leiden is circa 15 minuten fietsen.

De woning is vv dubbele beglazing.


Omschrijving
Entree: Afgesloten entree, bellen- brievenbustableau, liften, traphuis en toegang naar de berging.

3e etage:
Entree woning, meterkast (6 groepen met aardlekschakelaar). Hal met toilet met fontein. CV kast. Toegang tot de gezellige en verzorgde woonkamer met eetkeuken uitgevoerd in een L-vormige opstelling (samen ca. 36m2) met nieuwe inbouwapparatuur, via deur toegang tot het terras voorzien van houten vlondertegels met middag/avondzon. Bergkast op terras.

4e etage:
Via de trap heeft u toegang tot de 4e verdieping. Overloop met toegang tot de geheel betegelde badkamer met wastafelmeubel, ligbad met douche en wasmachineaansluiting. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich een ruime ouderslaapkamer (circa 4.33 x 3.16 m) voorzien van bergingen onder het schuine dak, de tweede slaapkamer (circa 3.51 x 2.67 m) is aan de achterzijde gesitueerd.

Algemeen:
Deze woning is voorzien van dubbele beglazing, houten vloer in woonkamer en laminaatvloeren in de slaapkamers en spachtelputz wandafwerking. De servicekosten: € 180,-- per maand. Het parkeren onder de Winkelhof is gratis. Energielabel C.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

1980

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

283 m³

Woonoppervlakte

79 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Energie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's