Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 329.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Wat een fraaie achtertuin met meerdere veranda's en zitjes heeft deze twee-onder-1-kap woning. Je zou je bijna in mediterraanse sferen wanen. De bijzonder royale woning heeft 5 (slaap)kamers, een heerlijke tuin gelegen op het westen en ruime oprit en garage.

Indeling

Begane grond:
Via de entree betreden we de hal. Vanuit de hal is toegang van binnenuit tot de garage (met loopdeur). Vanuit de entree kom je in de doorloop van de woonkamer. Links bevindt zich de straatgerichte woonkamer met veel lichtinval. Rechts is de open keuken met eetgedeelte. De keuken (2012) is voorzien van diverse inbouwapparatuur (uit 2017) zoals koelkast, vaatwasser, afzuigkap, 5-pits gasfornuis en combimagnetron. De keuken heeft een net granieten aanrechtblad. Vanuit de keuken is er toegang tot de ruime en zonnige tuin; tussenhal met fraai modern zwevend toilet. De gehele begane grond is voorzien van mooie houten vloer. Via de trap gaan we naar de...

1e verdieping:
Via de overloop is er toegang tot de masterbedroom, (over gehele breedte van het huis) (17m²) en de overige 2 slaapkamers, de badkamer is volledig betegeld tot het plafond en voorzien van een ligbad en wastafel. Separaat 2e toilet. Één slaapkamer heeft toegang tot het balkon aan de voorzijde. De gehele verdieping is voorzien van laminaatvloeren en via de trap gaan we naar de ...

2e verdieping:
Op de overloop is er een ruimte met CV combiketel en wasmachineopstelling en is er toegang tot de twee overige (slaap)kamers. Ook hier is de verdieping voorzien van laminaatvloeren.

Tuin:
Bent u al verliefd? Wij in ieder geval wel. Wat een heerlijke tuin met meerdere terrassen en zitjes. Vanuit de keuken is er toegang tot het grote terras met overkapping en meerdere dakramen. Hier kunt u met recht heerlijk loungen op een zwoele zomeravond. Bij de pergola is een schaduwrijk zitje gecreëerd en achterin de tuin is eveneens nog een kleine veranda gemaakt. De tuin is gelegen op het ideale westen.

Bijzonderheden:
+ 5 (slaap)kamers
+ ruime garage van binnenuit (hal) toegankelijk
+ woonkamer voorzien van mooie houten vloer
+ royale woonkeuken
+ speelse indeling
+ gelegen in leuk straatje met onder architectuur gebouwde woningen
+ tuin aangelegd in mediterraanse sferen
+ fraaie veranda's
+ tuin op het westen
+ schilderwerk achterzijde (2017) en voorzijde (2018)

Omgeving:
Gelegen aan de rand van de woonwijk "Rijkerswoerd" in één van de meest gewilde straten. De vrije, open ligging, grenzend aan meerdere groen- en speelvoorzieningen, maken de woning en omgeving ideaal geschikt voor zowel gezinnen, starters als ouderen. De lichte kleurstelling en ruime opzet van dit gedeelte van Rijkerswoerd maken dit tot een gewilde woonomgeving. Op korte loopafstand zijn scholen (incl. kinderopvang) het winkelcentrum, OV-voorzieningen, de stadsboerderij De Korenmaat en het "Zeegbos" aanwezig. Diverse uitvalswegen in de directe omgeving.

Brochure:
meer informatie treft u aan in onze uitgebreide kleurenbrochure met plattegronden. U kunt deze downloaden of wij kunnen u deze kosteloos toezenden.

Bezichtiging:
bel voor een vrijblijvende bezichtiging. Wij bezichtigen ook op zaterdag tussen 10:00 en 16:00 uur op afspraak.

Chat:
via onze livechat zijn wij bereikbaar op onze website:
- van maandag tot en met vrijdag van 17.00 - 23.00 uur.
- zaterdag en zondag van 09.00 - 23.00 uur

Open huis:
1 x per maand houden wij een open huis op zondag. Kijk voor de deelnemende woningen voor het eerstvolgende open huis op onze website.

Aanvaarding:
in overleg.

Disclaimer:
De genoemde maten en oppervlakten zijn circa maten. Verschil tussen de werkelijke en opgegeven circamaten/oppervlakten geven geen aanleiding tot enige rechtsvordering tot vergoeding ter zake. Aan de inhoud van deze specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1994

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

537 m³

Woonoppervlakte

132 m²

Perceeloppervlakte

210 m²

Energie

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

130 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Grote woonkamer met speelse indeling en aparte woonkeuken

 

Heerlijke zonnige tuin met op elk moment van de dag zon!

 

Vriendelijke en ontspannen omgeving en buren.

 

In 2 minuten sta je in het (Zeeg)bos of in het park met weidse uitzichten.

 

Vakantiegevoel

 

Het hele jaar door kan je buiten genieten van de tuin, met veranda en heater.

 

Veel slaapkamers en ruimte

 

Extra grote garage

 

Documentatie

Alle documentatie

Inloggen op Move.nl Icon

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's