Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 269.950,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Fraai afgewerkte hoekwoning! Op een kindvriendelijke locatie gelegen ROYALE HOEKWONING voorzien van een ruime woonkamer, nette inbouwkeuken, luxe sanitaire voorzieningen, 3 mooie slaapkamers, mogelijkheid tot 5 slaapkamers, parkeerplaats, schitterende tuin, grote schuur, stenen berging en sfeervolle veranda. Woonoppervlakte: ca. 138m2. Inhoud woning: ca. 420m3. Grondoppervlakte: 226m2. Bouwjaar: ca. 1974.

Vernieuwingen / Verbeteringen
In hoofdlijnen hebben vanaf 2016 de onderstaande werkzaamheden c.q. verbouwingen plaatsgevonden:
- toiletruimte vernieuwd (ca. 2016);
- vloerafwerking begane grond vernieuwd (ca. 2016);
- badkamer vernieuwd (ca. 2016);
- vloerafwerking overloop 1e verdieping vernieuwd (ca. 2016);
- vloerafwerking slaapkamers II en III vernieuwd (ca. 2018);
- voortuin opnieuw aangelegd (ca. 2016);
- houten schuur geplaatst (ca. 2016);
- veranda geplaatst (ca. 2018).

Indeling
Entreehal voorzien van meterkast, garderobe, trapopgang en vernieuwde toiletruimte (kleur: wit resp. antracietkleurige wandtegels & antracietkleurige vloertegels) met wandcloset en fonteintje. Royale, Z-vormige woonkamer voorzien van trapkast. Keuken voorzien van tuindeur en nette inbouwkeuken (kleur: grijs & zwart gemêleerd kunststof aanrechtblad), uitgerust met een apothekerskast, spoelbak, vaatwasser, afzuigkap, 4-pits gaskookplaat en losse koel-/vriescombinatie. Verder zijn de entreehal en woonkamer voorzien van een grijs eikenstructuur laminaatvloer en de keuken van een zwarte grindvloer.

1e Verdieping
Overloop. Riante slaapkamer I (voorheen 2 kamers). Volledig betegelde, vernieuwde badkamer (kleur: bruin gemêleerde wandtegels & antracietkleurige vloertegels) voorzien van wastafelmeubel, inloopdouche, wandcloset, handdoekenradiator en mechanische ventilatie. Slaapkamer II. Slaapkamer III. Verder is de overloop voorzien van een donkere houtstructuur laminaatvloer en slaapkamer II en III van een grijs eikenstructuur laminaatvloer.

2e Verdieping
Riante zolderverdieping voorzien van dakraam, wasmachineaansluiting en HR-cv-combiketel (merk: Intergas / type: Kompakt HR / bouwjaar: ca. 2005). Verder bestaat de mogelijkheid om op deze verdieping 1 of 2 extra slaapkamers te realiseren.

Tuin
De besloten, leuk aangelegde achtertuin, gelegen op het oosten, is voorzien van een riant zonneterras, grindborder, verhoogde plantenborders, aangebouwde houten schuur aan de zijkant van de woning, stenen berging en sfeervolle veranda met buitenkeuken incl. koelkast en barbecue. Verder is de voortuin schitterend aangelegd en voorzien van sierbestrating, grind en beplanting. Tot slot heeft men ook nog de beschikking over een gehuurde parkeerplaats aan de zijkant van de woning. Kosten: € 35,00 per jaar.

Oppervlakten
Begane grond
Woonkamer: ca. 37m2
Keuken: ca. 7m2

1e Verdieping
Slaapkamer I: ca. 21m2
Slaapkamer II: ca. 10m2
Slaapkamer III: ca. 10m2
Badkamer: ca. 5m2

2e Verdieping
Zolderverdieping: ca. 30m2

Tuin
Houten schuur: ca. 19m2
Veranda: ca. 16m2
Stenen berging: ca. 8m2

Omgeving
In de woonwijk Dragonder-Noord ligt deze aantrekkelijke hoekwoning. De centrale ligging maakt het prettig om hier te wonen. Ook is het ideaal dat op korte afstand van deze woning een aantal (basis)scholen, het gezellige winkelcentrum, een buurtwinkelcentrum, diverse sportaccommodaties en de uitvalswegen naar de autosnelweg A12 en A30 liggen.

Kortom, een fraai afgewerkte, royale hoekwoning met behoorlijke tuin en sfeervolle veranda!

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

1974

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

420 m³

Woonoppervlakte

138 m²

Perceeloppervlakte

226 m²

Energie

Energielabel

D

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

94 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's