Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 250.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

In de populaire woonwijk Zwanenkamp gelegen, MODERN AFGEWERKTE HOEKWONING met stenen schuur en ZONNIGE ACHTERTUIN op het noordwesten met sierbestrating, vrije ligging en achterom.

De ruime en goed onderhouden woning beschikt over twee ruime slaapkamers op de eerste verdieping en één slaapkamer op de zolderverdieping. Verder beschikt de woning over diverse extra's zoals een modern keukenblok met inbouwapparatuur, modern uitgevoerde en ruime badkamer -en toiletruimte, strakke vloerafwerking en dakkapel aan de voorzijde.

Kortom, een fijn woonhuis op uitstekende locatie nabij winkels, park, scholen, speelplaatsen en openbaar vervoer.

Indeling:

Begane grond:
Entree, hal met laminaatvloer, spuitwerkwanden, vernieuwde meterkast, moderne toiletruimte met hangend closet en fonteintje en trapopgang.

De tuingerichte woonkamer is ruim van afmeting, zeer licht door de aluminium schuifpui naar de achtertuin en voorzien van een laminaatvloer, spuitwerkwanden en trapkast.

De open keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning en is voorzien van een modern L- vormig keukenblok met koelkast, oven, 5-pits gaskookplaat, RVS - afzuigkap, vaatwasser en veel werk- en kastruimte.

1e Verdieping:
Overloop met laminaatvloer, spuitwerkwanden en trapopgang.

De 1e verdieping beschikt over twee ruime slaapkamers. Een zeer ruime slaapkamer aan de achterzijde van de woning met laminaatvloer, spuitwerkwanden, Velux-dakraam en schuifkastenwand en een zeer ruime slaapkamer (voorheen twee kamers) aan de voorzijde met een laminaatvloer, spuitwerkwanden en dakkapel met kunststof kozijn.

De inpandig vergrote badkamer is modern van uitvoering, geheel betegeld en voorzien van een ligbad met thermostaatkraan, badmeubel met wastafel, hangend closet, designradiator, mechanische ventilatie en inbouwspots.

2e Verdieping:
Via een vaste trap is de zolderverdieping bereikbaar. Op de zolderverdieping is de derde slaapkamer gesitueerd met vloerbedekking, spachtelputzwanden, Velux-dakraam, bergruimte achter de knieschotten, wasmachine - en drogeraansluiting, CV-opstelling en mechanische ventilatie-unit.

Tuin:
De verzorgd ingerichte voortuin is met sierbestrating aangelegd en biedt toegang tot de stenen schuur en de woning.
De vrij gelegen achtertuin is geheel bestraat en beschikt over een achterom. Door de gunstige ligging op het noordwesten kun je hier van begin middag tot einde avond volop genieten van de zon!

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1986;
- De keuken (2007), badkamer (2007) en toiletruimte zijn modern afgewerkt;
- De voor- en achtertuin zijn fraai aangelegd met sierbestrating;
- Nefit Smartline HR-combiketel van 2007;
- Kindvriendelijke woonomgeving;
- Goede ligging nabij alle voorzieningen;
- Keurig bewoond en goed onderhouden woonhuis op mooie locatie in Zwanenkamp.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

1986

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

347 m³

Woonoppervlakte

97 m²

Perceeloppervlakte

118 m²

Energie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Gezellige buren

 

Kindvriendelijke buurt

 

Groene omgeving

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's