Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 219.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Uitgebouwde tussenwoning met berging gelegen op een rustige locatie in de wijk "Vlokhoven" aan een hofje op een mooi perceel van 160 m² in een gewilde omgeving. De woning heeft een praktische indeling met 4 slaapkamers en is aan de achterzijde uitgebouwd, voorzien van een groot raam met veel natuurlijke lichtinval. Gunstige ligging met alle gewenste voorzieningen op korte afstand zoals; uitvalswegen, scholen, winkelcentrum Woensel XL, centrum van Eindhoven, TUE, etc.

INDELING:

BEGANE GROND:
Entree/hal met eiken parketvloer, stucwerk wanden, trapkast, meterkast (4 groepen), trap naar eerste verdieping voorzien van vloerbedekking. Toilet met tegelvloer, gedeeltelijk betegelde wanden, toilet en fonteintje. Woonkamer met eiken parketvloer, gedeeltelijk stucwerk wanden en gedeeltelijk houten schrootjes, gemetselde open haard, aan de achterzijde uitgebouwd en voorzien van een groot raam en veel natuurlijke lichtinval. Half open keuken met eiken parketvloer, eenvoudige inrichting in L-vorm met 4-pits gaskookplaat, afzuigkap en spoelbak. Toegangsdeur naar achtertuin.

1e VERDIEPING:
Overloop met vloerbedekking, trap naar tweede verdieping voorzien van zeil. Slaapkamer 1 aan voorzijde met vloerbedekking, behang wanden, wastafel en extra deur naar badkamer. Slaapkamer 2 aan achterzijde met vloerbedekking, behang wanden en wastafel. Slaapkamer 3 aan achterzijde met vloerbedekking en behang wanden. Badkamer met tegelvloer en geheel betegelde wanden. Ingericht met ligbad, douche, wastafel en toilet.

2e VERDIEPING:
Overloop met vloerbedekking, wasmachine-aansluiting, Velux dakraam, opstelling cv-combiketel (Vaillant, bouwjaar 2006). Slaapkamer 4 met vloerbedekking, wastafel, dakraam en opbergruimte.

TUIN & BERGING:
Ruime voortuin met sierbestrating en borders. Geheel omheinde achtertuin met achterom, nagenoeg geheel bestraat en voorzien van diverse borders en buitenkraantje. Stenen berging (dak vernieuwd in 2018) met elektra.

ALGEMEEN:
- Uitgebouwde tussenwoning met berging gelegen op een rustige locatie in de wijk "Vlokhoven" nabij een speelveldje.
- Gunstige ligging met alle gewenste voorzieningen op korte afstand zoals; uitvalswegen, scholen, winkelcentrum Woensel XL, centrum van Eindhoven, TUE, etc.
- Voldoende parkeergelegenheid voor de woning.
- Aan de achterzijde uitgebouwd.
- In 2014 is in de woonkamer (voorzijde) en voordeur voorzien van kunststof kozijnen. De eerste verdieping is geheel voorzien van kunststof kozijnen.
- Het dak van de berging is vernieuwd in 2018.
- Woonoppervlakte: 125 m².
- Inhoud: 434 m³.
- Perceeloppervlakte 160 m².
- Aanvaarding in overleg.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1968

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

434 m³

Woonoppervlakte

125 m²

Perceeloppervlakte

160 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Dakraam, Tv kabel, Glasvezel kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Gedeeltelijk dubbel glas

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Noord

Tuin oppervlakte

102 m²

Garage/berging

Garage

Geen garage

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's