Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 550.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Uitstekend onderhouden, instapklaar hoek herenhuis met vrijstaande garage inclusief oprit, 4 slaapkamers en fraai dakterras gelegen in een van de meest gewilde buurten van Eindhoven, het "VONDERKWARTIER". De woning is aan de zijkant extra uitgebouwd en heeft een flinke, zonnige tuin op het zuiden. De woning is gunstig gelegen op loopafstand van het stadscentrum van Eindhoven, diverse restaurants en cafés aan het Wilhelminaplein en 'De Bergen'. Een van de weinige woningen in de wijk met een vrijstaande garage en eigen oprit.

INDELING:

BEGANE GROND:
Entree met houten vloer, stucwerk wandafwerking en meterkast (6 groepen, 2 aardlekschakelaars ). Luxe betegeld toilet met vrijhangend closet en fonteintje. Royale woonkamer, gelegen aan de achterzijde van de woning op de zonzijde en voorzien van grote raampartij waardoor er veel natuurlijke lichtinval is. De woonkamer is voorzien van een fraaie houten vloer, stucwerk wandafwerking, tuindeuren naar de achtertuin en "Barbas" gashaard. Trapkast met legplanken. Toegang tot de half open luxueuze woonkeuken aan de voorzijde met houten vloer, erker aan de voor/zijkant, shutters (Jasno) en voorzien van een fraaie L-vormige keukenopstelling met vaatwasser, spoelbak, 5 pits gaskookplaat, afzuigkap, magnetron, hete lucht oven, koelkast (alle keukenapparatuur is van Siemens) en voldoende opbergruimte.

EERSTE VERDIEPING:
Overloop met laminaatvloer, stucwerk wanden en trap naar de tweede verdieping. Slaapkamer 1 is gelegen aan de voorzijde van de woning en is voorzien van een laminaatvloer, stucwerk wandafwerking en inbouwkast. Slaapkamer 2 is gelegen aan de achterzijde van de woning en biedt middels een deur toegang tot het achterbalkon en is voorzien van een laminaatvloer en stucwerk wandafwerking. Slaapkamer 3 is eveneens gelegen aan de achterzijde van de woning met laminaatvloer en stucwerk wandafwerking. De badkamer is voorzien van een dubbele vaste wastafel, inloopdouche, een kunststof ligbad, decorradiator en een vrijhangend closet.

ZOLDER:
Multifunctionele zolderruimte/slaapkamer 4 met laminaatvloer, stucwerk wandafwerking, deur naar het dakterras en een opbergvliering. Praktisch Cv/wasruimte met opstelling cv-combiketel (Nefit HR, bouwjaar 2007), Warmte terugwin unit en aansluiting voor wasmachine.

TUIN & DAKTERRASSEN:
Zeer zonnige, op het zuiden gesitueerde achtertuin en zijtuin met diverse beplanting, buitenkraantje, gazon, elektrisch bedienbaar zonneluifel en achterom. Op de 1e verdieping is een dakterras. Op de 2e verdieping is een dakterras met kunstgras en een fraai uitzicht over het Vonderkwartier!

GARAGE:
Vrijstaande stenen garage in spouw met dubbele beglazing, elektrische garagedeur en elektra. Ook eventueel geschikt als kantoor/werkruimte. Eigen oprit voor de garage voor een auto.

BIJZONDERHEDEN:

- Uitstekend onderhouden, zeer ruim hoek herenhuis met vrijstaande garage inclusief oprit, 4 slaapkamers en fraai dakterras gelegen in een van de meest gewilde buurten van Eindhoven, het "VONDERKWARTIER".
- De woning is aan de zijkant extra uitgebouwd en heeft een flinke, zonnige tuin op het zuiden.
- De woning is gunstig gelegen op loopafstand van het stadscentrum van Eindhoven, diverse restaurants en cafés aan het Wilhelminaplein en 'De Bergen'.
- Een van de weinige woningen in de wijk met een vrijstaande garage.
- Onder jaren ’30 architectuur gerealiseerd.
- Volledig geïsoleerd volgens de laatste isolatienormen.
- Zeer royale woonkamer met fraaie houten vloer.
- De ramen zijn voorzien van Luxaflex inzethorren. De deur op de begane grond is voorzien van een plisse hor.
- Alle keukenapparatuur is van Siemens.
- Middels parkeervergunning € 44,= per jaar ruim voldoende parkeergelegenheid.
- Jasno Shutters en screens aan de achterzijde en zijkant.
- Bouwjaar 2007.
- Inhoud 489 m³.
- Woonoppervlakte 125 m².
- Perceeloppervlakte 186 m².
- Aanvaarding in overleg.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Herenhuis

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

2007

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

489 m³

Woonoppervlakte

125 m²

Perceeloppervlakte

186 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Buitenzonwering, Mechanische ventilatie, Tv kabel, Rookkanaal

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Zijtuin

Ligging tuin

Zuid

Tuin oppervlakte

92 m²

Garage/berging

Garage

Vrijstaand steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's