Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 220.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Wonen op steenworp afstand van het IJ en de pont naar het centrum? Of een bezoek aan het EYE filmmuseum en Shell toren (ADAM Toren), dan is dit 2-kamer-appartement iets voor jou!

Indeling
Bij binnenkomst via de hal heb je toegang tot alle ruimtes. De ruime woonkamer met aansluitend de functionele keuken hebben beide een mooie lichtinval door het raampartij langs de gehele achterzijde. Via de woonkamer is er toegang tot het balkon (west) die tevens langs de gehele achterzijde loopt. De slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel, toilet en hier is ook een wasmachine aansluiting aanwezig.

Locatie
Het appartement is gelegen in een buurt die zeer sterk in opkomst is. De ligging is heel centraal en goed bereikbaar, zowel met de auto als met het OV. Op slechts enkele minuten loopafstand ben je bij het pontje. Tevens op loopafstand tref je meerdere supermarkten aan voor de dagelijkse boodschappen waaronder de Foodmarkt en de markt in Van der Pekstraat. Aan terrassen en eetgelegenheden ontbreekt het ook niet. Er is een ruime keuze als Stork, Hangar en De Goudfazant. Direct om de woning zijn diverse groenvoorzieningen. Tevens zit je binnen enkele minuten op de A10.

Bijzonderheden:
• Bouwjaar 1984
• Actieve VVE met Servicekosten van ca. € 71,66 per maand
• Erfpacht afgekocht t/m 15-11-2035
• CV-installatie
• Eigen berging
• Ligging nabij het IJ en het pontje naar het centrum van Amsterdam
• Oplevering in overleg
• Appartement wordt verkocht met asbestclausule

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

1986

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

128 m³

Woonoppervlakte

42 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Energie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Energiezuinig

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's