Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 269.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Deze eengezinswoning met vier slaapkamers aan de Aletta Jacobsstraat in Assendelft zal ongetwijfeld uw interesse hebben..... Logisch want de woning heeft veel, zoniet alles, mee. De woning is ruim, goed onderhouden. Heeft een mooi verzorgd interieur en uitstekende ligging in een rustige buurt met een naastgelegen park. En toch binnen een paar autominuten directe aansluiting op de snelweg. De dagelijkse voorzieningen onder handbereik... Zo, dat zijn alle voordelen in een notendop. Alle? Nog lang niet!

Wie niet van klussen houdt maar wel kan genieten van een mooie, verzorgde omgeving is hier aan het goede adres. Deze vijfkamerwoning is klaar om onmiddellijk te betrekken. Er is de afgelopen jaren veel aan de woning verbeterd. De meeste ingrepen dienden ter verfraaiing, de woningen zijn net 30 jaar oud. De badkamer op de eerste verdieping en het toilet op de begane grond bijvoorbeeld zijn in 2015 nog helemaal vernieuwd. Modern comfort met een luxe uitstraling is het resultaat. Dit was in navolging van de keuken en woonkamer, die beiden een metamorfose ondergingen en een rustieke uitstraling combineren met hedendaagse apparatuur (keuken) en materialen (hang- en sluitwerk dubbele openslaande deuren klassieke glazen achterpui). Smaakvol en praktisch. Fraai afgewerkt, met oog voor detail. Boven zet die trend zich geheel voort. De vier slaapkamers, verdeeld over twee woonlagen, hebben laminaatvloeren en glad afgewerkte plafonds. Dat maakt het eenvoudig met een ander kleurtje of behangetje je eigen stempel te drukken!

De beschutte voortuin ligt aan de brede stoep, zoals de Kerkbuurt kenmerkt. Ruim voldoende parkeergelegenheid voor de deur. De achtertuin op het zuidoosten is geheel omheind en met hardsteen bestraat, op een paar strategisch geplaatste borders na. De 13 meter diepe achtertuin is dus eigenlijk één groot zonneterras en daarmee meteen de diepste tuin in de straat? Zowel voor als achter zijn buitenkranen gemonteerd.

Aan de achterzijde van de woning zien we goed dat het dakafschot hier tot en met de eerste verdieping loopt, in tegenstelling tot vóór, waar de dakgoot hoger ligt. Deze schuine oppervlakte kan benut worden voor bijvoorbeeld een dakkapel, waarmee extra kubieke meters leefoppervlakte worden gecreëerd. Het is echter ook een uitgelezen plek voor zonnepanelen. In de huidige tijd een factor van groeiende betekenis en een manier om de maandelijkse energiekosten drastisch in te perken.

Indeling:
Begane grond: entree. hal met meterkast en trapopgang. Toilet met fontein. Woonkamer met pvc-vloer en vrijwel glazen achterpui. Dubbele openslaande deuren naar omheinde achtertuin op het zuidoosten, met vrijstaande stenen berging en achterom.
Keuken in hoekopstelling met houten werkblad, frontpanelen en handgrepen in rustieke stijl, moderne inbouwapparatuur als 5-pits gaskookplaat met wasemkap, heteluchtoven, magnetron, koel-/ vriescombinatie en vaatwasser.

Eerste verdieping: overloop met vaste trap naar zolderverdieping. 3 Slaapkamers. Geheel betegelde badkamer (2015) met inloopdouche met veiligheidsglazen spatscherm, wastafel, vloerverwarming en tweede toilet.

Tweede verdieping: overloop met opstelling CV-installatie en aansluitingen wasmachine en -droger. Bergruimte achter dakbeschot. 4e Slaapkamer met volledige nokhoogte en dakraam. Bergkasten achter knieschot.

De Aletta Jacobsstraat loopt rond. Nummer 114 ligt aan de westelijke ronding, vlakbij het naast de wijk gelegen park met de sportvelden. De Dorpsstraat, op deze hoogte van het lange lint, bezaaid met winkels en supermarkten, bereik je door de straat uit te lopen. Onderweg passeer je een bushalte. Autoforenzen zijn binnen 5 minuten op de autosnelweg A8, de Amsterdamse binnenring ligt een kwartier verder. Inclusief Coentunnel! Haarlem en zelfs Schiphol zijn in dezelfde tijd te rijden. Het provinciale- en rijkswegennet sluit namelijk perfect aan op de Kerkbuurt.

En nog hebben we waarschijnlijk niet alle voordelen besproken. Laten we het samenvatten: dit is gewoon een heerlijke plek om te wonen en op te groeien!

Bijzonderheden:
- woonoppervlakte 94 m2;
- inhoud 324 m3;
- perceelgrootte 132 m2 eigen grond;
- goed onderhouden en goed geïsoleerd, dak uitermate geschikt voor plaatsing zonnepanelen;
- toilet begane grond en badkamer in 2015 vernieuwd;
- uitstekende bereikbaarheid Rijkssnelwegennet;
- aanvaarding in overleg.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Ruim 16 jaar heb ik heerlijk gewoond aan de Aletta Jacobsstraat 114. Elk jaar weer iets nieuws bedacht en mijn woning veranderd. Regelmatig met vrienden en familie gegeten aan de grote tafel binnen of buiten. Nu toch besloten om het huis te gaan verkopen om samen te gaan wonen met mijn vriend aan de andere kant van het land.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1988

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

324 m³

Woonoppervlakte

94 m²

Perceeloppervlakte

132 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Kindvriendelijke buurt

 

Dichtbij OV

 

Fijne lichtinval

 

Strand op 20min rijden. Daarnaast ligt de Veenpolderdijk dichtbij huis. Een mooie plek om te wandelen/hard te lopen.

 

Openslaande deuren geven veel licht in huis!

 

Een heerlijk huis om in te wonen!

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's