Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 250.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Uitstekend onderhouden vooroorlogse eindwoning met moderne keuken, 4 slaapkamers, fraaie achtertuin (13 meter diep) en berging. De woning heeft een sfeervolle afwerking en de keuken, vloer en toilet zijn in 2017 vernieuwd. De woning is gelegen in het populaire stadsdeel Strijp in de wijk ‘t Ven met alle gewenste voorzieningen op korte afstand zoals; St Trudoplein, Strijp S en R, scholen, kinderopvang, winkels, sportvoorzieningen, uitvalswegen, etc.

INDELING:

BEGANE GROND:
Entree/hal met tegelvloer (2017) en stucwerk wanden. Geheel betegeld toilet (2017). Lichte woonkamer met laminaatvloer, stucwerk wanden, kelderkast met meterkast (4 groepen en 1 aardlekschakelaar). Open keuken (2017) met moderne inrichting in rechte opstelling voorzien van koelkast, vriezer, gaskookplaat, afzuigkap, oven en vaatwasser. Toegangsdeur naar achtertuin.

1e VERDIEPING:
Overloop met laminaatvloer en stucwerk wanden. Slaapkamer 1 aan achterzijde met laminaatvloer en stucwerk wanden. Slaapkamer 2 aan achterzijde met laminaatvloer en stucwerk wanden. Bergkast met opstelling cv-combiketel (bouwjaar 2011). Slaapkamer 3 aan voorzijde met laminaatvloer en stucwerk wanden. Badkamer met tegelvloer en betegelde wanden. Ingericht met ligbad, separate douche, wastafel en toilet.

2e VERDIEPING:
Overloop met laminaatvloer. Slaapkamer 4 met laminaatvloer en originele spanten en balken. Voorzien van dakkapel aan voorzijde en Velux dakraam aan achterzijde.

TUIN EN BERGING:
Fraai aangelegde achtertuin met terras, gazon, borders, zonneluifel, buitenkraantje en achterom. Stenen berging voorzien van elektra.

BIJZONDERHEDEN:

- Uitstekend onderhouden vooroorlogse eindwoning met moderne keuken, 4 slaapkamers, sfeervolle afwerking, fraaie achtertuin (13 meter diep) en berging.
- De woning is gelegen in het populaire stadsdeel Strijp in de wijk ‘t Ven met alle gewenste voorzieningen op korte afstand zoals; St Trudoplein, Strijp S en R, scholen, kinderopvang, winkels, sportvoorzieningen, uitvalswegen, etc.
- De keuken, vloer en toilet zijn in 2017 vernieuwd.
- In circa 2001 zijn de spouwmuren geïsoleerd.
- Het pannendak is vervangen en geïsoleerd in circa 2003.
- De goten zijn in circa 2002 vernieuwd.
- Geheel voorzien van dubbele beglazing.
- Woonoppervlakte 102 m².
- Inhoud 368 m³.
- Perceeloppervlakte 148 m².
- Aanvaarding in overleg.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Eindwoning

Bouwjaar

1935

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

368 m³

Woonoppervlakte

102 m²

Perceeloppervlakte

148 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

75 m²

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's