Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 259.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Goed onderhouden tussenwoning met een modern afwerkingsniveau, 4 slaapkamers en een diepe achtertuin. De woning is gelegen in de populaire kindvriendelijke wijk "Hanevoet" nabij een speeltuin en alle gewenste voorzieningen zoals scholen, winkelcentrum Kastelenplein, High Tech Campus, Maxima Medisch Centrum, ASML, openbaar vervoer, uitvalswegen, etc.

INDELING:

BEGANE GROND:
Entree met tegelvloer, stucwerk wanden en garderobe. Meterkast (7 groepen en 2 aardlekschakelaars). Modern toilet (2005) met closet en fonteintje. Woonkamer met tegelvloer, stucwerk wanden en praktische trapkast. Moderne keuken (2005) in rechte opstelling met granieten aanrechtblad. De inbouwapparatuur bestaat uit een 5-pits gaskookplaat en afzuigkap, oven en vaatwasser (2018). Bijkeuken met deur naar de achtertuin.

1e VERDIEPING:
Overloop met tapijt en stucwerk wanden. Slaapkamer 1 aan de voorzijde met Vinylvloer en stucwerk wanden. Slaapkamer 2 aan de achterzijde met tapijt en stucwerk wanden. Slaapkamer 3 aan de achterzijde met tapijt en stucwerk wanden. Moderne badkamer (2005) met tegelvloer en betegelde wanden, wastafel, inloopdouche, decorradiator, afzuiging en 2e toilet.

2e VERDIEPING:
Voorzolder met tapijt. Bergruimte aan voorzijde. Was-/cv-ruimte aan achterzijde met opstelling cv-combiketel (Nefit, bouwjaar 2004). Slaapkamer 4 met tapijt, Velux dakraam aan de achterzijde en wastafel.

TUIN & BERGING:
Voortuin met sierbestrating, zonneluifel en beplanting. Geheel omheinde achtertuin met achterom, sierbestrating, gazon, kraantje en zonneluifel.

ALGEMEEN:
- Goed onderhouden tussenwoning met een modern afwerkingsniveau, 4 slaapkamers en een diepe achtertuin.
- De woning is gelegen in de populaire kindvriendelijke wijk "Hanevoet" nabij een speeltuin en alle gewenste voorzieningen zoals scholen, winkelcentrum Kastelenplein, High Tech Campus, Maxima Medisch Centrum, ASML, openbaar vervoer, uitvalswegen, etc.
- Voorzien van moderne keuken, toilet en badkamer (2005).
- Geheel voorzien van dubbele beglazing in aluminium kozijnen.
- Woonoppervlakte: 114 m².
- Inhoud: 424 m³.
- Perceel: 163 m².
- Energielabel C.
- Bouwjaar woonhuis 1974.
- Aanvaarding in overleg.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1974

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

424 m³

Woonoppervlakte

114 m²

Perceeloppervlakte

163 m²

Energie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

97 m²

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's