Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 345.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Op zeer aantrekkelijke locatie bevindt zich deze uitgebouwde 2/1-KAP-WONING met een vrijstaande stenen garage, een houten veranda, houten fietsenschuurtje, voor-, zij- en achtertuin en een achteringang. Op een perceel van 268 m2 grond.

Rustige ligging met aan de voorzijde mooi vrij uitzicht over groenvoorziening, in een kindvriendelijke woonomgeving in Zwolle-Zuid (Schellerhoek), aan de rand van de bebouwing. Op korte afstand van het centrum, scholen, winkelcentra en sportfaciliteiten. Tevens prima uitvalswegen binnen handbereik, zoals o.a. de A28 en de zuidzijde van het NS-station. Ook diverse speelvoorzieningen en parken bevinden zich op loopafstand.

De achtertuin heeft een diepte van circa 11,50 meter, waardoor u deze optimaal kunt benutten doordat de tuin deels is voorzien van sierbestrating en kleine planten/bloemborders. Prima ligging op het Zuid/Oosten, waardoor u optimaal de zon in de tuin heeft, tot in de late uurtjes.

deling:
Begane grond: hal, entree; toilet met fonteintje; meterkast; trapopgang; lichte L-vormige woonkamer met houtkachel; circa 2,50 meter UITGEBOUWDE woonkeuken met nette hoekkeuken (antraciet frontjes) met inbouwapparatuur, zoals een 4-pits- gaskookplaat, vlakschermkap, magnetron, combi-oven, koelkast en vaatwasser, vaste kastenwand en deur naar de achtertuin.

1e Verdieping: overloop, 3 slaapkamers (waarvan 2 met tuimelraam en 1 met vaste kastenwand); inpandige luxe badkamer met ligbad, inloopdouche, wastafel en wandcloset.
Vaste trap naar de.......

2e Verdieping: voorzolder met deur naar dakterras (over gehele breedte van de woning); bergruimte, stookruimte en opstelplaats voor de wasmachine; ruime 4e slaapkamer.

Algemeen:
- Thermopane beglazing op begane grond en de tuimelramen. Muur-, vloer- en dakisolatie;
- Voorzien van VHR-C combiketel (Vaillant, bouwjaar 2005).
- Goed onderhouden courante woning;
- Begane grond voorzien van zandkleur vloertegels.
- Definitief Energielabel C.
- Bouwjaar: 1991.
- Woonoppervlakte circa 128 m2. Circa 417 m3.

Aanvaarding in overleg.
Vraagprijs € 345.000,- k.k.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“We hebben ruim achttien jaar genoten van ons fijne plekje hier in Zwolle. Zomers waren we vrijwel altijd buiten te vinden onder onze houten veranda. Toen onze kinderen nog klein waren gingen ze met buurtkinderen naar de dichtstbijzijnde speeltuintjes of waren ze voor op het grasveld te vinden. Zowel basis als middelbare en hogescholen zijn allemaal binnen tien minuten afstand te fietsen. In het centrum van Zwolle ben je zelfs al met vijf minuten fietsen. Wat deze locatie ook uiterst uniek en praktisch maakt is dat deze zich op loopafstand van het station bevindt. Het huis is zeer geschikt voor een gezin door de grote open ruimtes, een riante tuin en meerdere slaapkamers. In de keuken kun je heerlijk tafelen met uitzicht op de tuin en door de vele ramen die we hierin hebben geplaatst is er daglicht genoeg.”

 

aan het woord

“We hebben hier achttien jaar met veel plezier gewoond. Nu onze kinderen het huis uit zijn is dit huis voor ons te groot. Zomers waren we altijd steevast te vinden in onze tuin onder de houten veranda, waar het heerlijk vertoeven is. Toen onze kinderen nog klein waren, waren zij altijd te vinden in de vele speeltuintjes die er in de buurt zijn of voor het huis op het grasveld. Zowel basis, middelbaar als hogescholen zijn allen binnen tien minuten te fietsen. In het centrum van Zwolle ben je zelfs met vijf minuten fietsen. Door de grote open ruimtes en meerdere slaapkamers in het huis is deze woning prima geschikt voor een gezin. In de keuken hebben we ervoor gezorgd dat er veel daglicht binnenkomt door meerdere ramen te plaatsen in deze ruimte. Hierbij geniet je tijdens het tafelen van het uitzicht op de tuin. Wat deze woning daarnaast zo uniek maakt is dat deze op loopafstand van station Zwolle ligt.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1991

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

417 m³

Woonoppervlakte

128 m²

Perceeloppervlakte

268 m²

Energie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's