Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 280.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Bieden vanaf € 280.000,-- k.k.

Royale eengezinswoning met vier slaapkamers, garage en zonnige tuin op het westen.

De woning is heel gunstig gelegen aan een rustig hofje met voldoende parkeergelegenheid. De Lupinesingel sluit direct aan op het recreatiegebied Zegersloot: gezellige terrasjes, de kinderboerderij, een recreatiestrand en diverse wandel- en fietspaden door het prachtige natuurgebied. Ook op loopafstand zijn basisscholen, winkelcentrum “Ridderhof” en busverbindingen naar het centrum en het station van Alphen aan den Rijn.

De woning is met veel zorg onderhouden. Zo treft u op de verdiepingen praktische kunststof raamkozijnen, een vernieuwde keuken, verzorgde badkamer en toiletruimte en is de garage voorzien van een elektrische deur en is de dakbedekking van de garage in 2018 nog vernieuwd!

Graag laten wij u tijdens een vrijblijvende bezichtiging deze royale gezinswoning zien. Vooruitlopend op de bezichtigingsafspraak alvast een indruk van indeling en afwerking.

Begane grond
De entree via de voortuin. Een ruime rustige plek waar u heerlijk van de ochtendzon kunt genieten.

Ontvangsthal met de garderobe, de meterkast, toiletruimte en toegang tot de woonkamer. De zithoek is tuingericht en heerlijk op het westen gesitueerd met veel privacy en zicht op het groen in de tuin.

De moderne woonkeuken aan de voorzijde is neutraal uitgevoerd met een zeer royaal werkblad, carrouselkasten, apothekerskast en de volgende inbouwapparatuur:
- een 5-pits gaskookplaat
- een afzuigkap
- een vaatwasser (2016 vernieuwd)
- een koelkast
- een vriezer
- een stoomoven

Eerste verdieping
De riante overloop met toegang tot de 3 (voorheen 4) slaapkamers. De hoofdslaapkamer aan de voorzijde is woningbreed, voorzien van een grote schuifkast en rolluiken.

Twee slaapkamers aan de achterzijde waarvan één met vaste kast.

De badkamer is volledig betegeld en voorzien van het volgende fraaie sanitair:
- een wastafelmeubel
- een toilet
- een douchecabine
- een ligbad
- een designradiator

Tweede verdieping
Bij bovenkomst een royale overloop met de ingang van de vierde slaapkamer, toegang tot de was/stookruimte en het luik naar de bergvliering. U kunt hier vrij gemakkelijk een vijfde slaapkamer creëren. Nu is dit ingericht als open hobby/werkruimte.

Door de grote dakkapel is de vierde slaapkamer ook royaal te noemen. Onder het schuine stuk van de dakkapel extra opbergruimte.

Tuin
De achtertuin is fraai aangelegd met sierbestrating en borders. Aan de achtergevel is een elektrisch bedienbaar zonnescherm bevestigd. Daarbij biedt de overkapping u de mogelijkheid om tijdens de warme dagen heerlijk uit de zon te zitten. Via de kleine schuur (ongeveer 4 m²) kunt u het achterpad bereiken.

De voortuin biedt eveneens alle ruimte om lekker van de zon te genieten. Ook hier bevindt zich een elektrisch zonnescherm en een screen. Vanuit de voortuin ook de toegang tot de garage. Deze vrijstaande stenen garage heeft een formaat van 5,10 bij 3,10 en is uitgevoerd met een loopdeur en elektrische garagedeur. In 2018 is de dakbedekking van de garage nog vernieuwd.

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in de regio Alphen aan den Rijn en omgeving vindt u op Funda.

Deze informatie is met zorgvuldigheid samengesteld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Mocht er onverhoopt onjuistheden staan vermeld dan wordt onzerzijds echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1974

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

451 m³

Woonoppervlakte

133 m²

Perceeloppervlakte

157 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Buitenzonwering, Tv kabel, Glasvezel kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Gedeeltelijk dubbel glas

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

West

Garage/berging

Garage

Vrijstaand steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Documentatie

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Video

Foto's