Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 325.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Deze volledig gerenoveerde en gemoderniseerde halfvrijstaande woning in het karakteristieke Oud-Warnsveld trekt direct je aandacht. Als je voor de woning staat vallen direct een aantal zaken op: de nokverhoogde dakkapel, de brede zijtuin en het uitstekende onderhoud maken deze woning zeer aantrekkelijk. De tuin heeft een gunstige zonligging en via de Anjerlaan bereik je de oprit en de garage. Met drie ruime slaapkamers, een grote badkamer en een complete keuken is deze woning lekker ruim; dankzij de uitbouw aan de achterzijde heb je beneden volop ruimte.

De woning staat op de hoek van de Oranjelaan en de Anjerlaan; het perceel is extra groot. Vanuit de woning kijk je aan de voorzijde op een brede groenstrook. Alle benodigde voorzieningen zijn op loopafstand aanwezig: een basisschool, middelbare school, een winkelcentrum, meerdere sportfaciliteiten en supermarkten. Een wandeling van vijf minuten brengt je naar het Kapsebos wat een onderdeel is van Landgoed ’t Velde van Geldersch Landschap; hier kun je heerlijk wandelen en genieten van de prachtige natuur.


Indeling:

Begane grond:
Via de voortuin bereik je de voordeur van deze instapklare woning. De hal heeft veel charme dankzij de paneeldeuren, kleurrijk behang en de geblokte tegelvloer. Vanuit de hal is de toiletruimte te bereiken; inclusief een fonteintje. In de hal is de gestoffeerde trap naar de eerste verdieping; het raam in de zijgevel zorgt voor prettige lichtinval.

De woonkamer ademt veel sfeer uit en is goed in te delen met een ruim zitgedeelte en een lange eettafel in de uitbouw aan de achterzijde. Het spachtelputz op de muren, de pvc-vloer met vloerverwarming en de karakteristieke schuifdeuren naar de uitbouw maken de woonkamer helemaal af. Aan de buitenzijde van de woning besef je niet hoeveel ruimte er achter deze voorgevel verscholen gaat. Het eetgedeelte in de uitbouw is zeer ruim en heeft veel lichtinval dankzij de vele ramen en de grote lichtkoepel; als je hier bent wordt je wellicht direct verliefd.

De woonkamer staat in open verbinding met de keuken; een fijne ruimte om te koken, bakken en braden. De hoekopstelling heeft veel bergruimte en diverse inbouwapparatuur: een vijf-pits gaskookplaat met afzuigkap, een combioven, vaatwasser en een koelkast. Achter de keuken is de praktische bijkeuken met een lichtkoepel, een raam in de zijgevel en een deur naar de achtertuin. Deze ruimte leent zich uitstekend om te gebruiken als speelruimte voor de kinderen of als werk-/hobbyruimte voor jezelf.

Eerste verdieping:
De prachtige afwerking en de huiselijke sfeer is ook op de eerste verdieping volop aanwezig. De overloop geeft toegang tot twee (voorheen drie) slaapkamers, de ruime badkamer en een praktische wasruimte. De overloop en de slaapkamers hebben een mooie laminaatvloer; het schilderwerk van de wanden en de plafonds zorgen ervoor dat je alleen maar hoeft te verhuizen. Beide slaapkamers geven toegang tot een balkon; deze dragen bij aan de prachtige uitstraling van deze verrassende woning.

Dit type woning staat bekend om de kleine badkamer; bij deze woning is de kleine badkamer verbouwd tot wasruimte en is de badkamer verhuisd naar een slaapkamer. Resultaat is een fijne ruimte met een ligbad, aparte douche, toilet, een wastafel en voldoende ruimte voor een kast.

Tweede verdieping:
De woning heeft een vaste trap naar de tweede verdieping waar de nokverhoogde dakkapel ervoor heeft gezorgd dat er een extra slaapkamer gerealiseerd kon worden. Deze verdieping is verdeeld in een overloop en een derde slaapkamer; beiden met dezelfde laminaatvloer als op de eerste verdieping. De schuine daklijnen zorgen voor veel sfeer; deze slaapkamer zal bij de verdeling vermoedelijk als eerste gekozen worden.

Exterieur:
De keurig verzorgde voortuin heeft een lage haag, diverse beplanting en plek voor een grote trampoline. De halfhoge haag bij de zijtuin zorgt voor veel privacy; hierachter is een gazon met speeltoestellen voor de kinderen des huizes. De achtertuin heeft een groot terras en veel privacy. De zij- en achtertuin zijn georiënteerd op het zonnige zuiden en westen; zij staan garant voor vele uren zonplezier.

Tenslotte de garage; deze is vanuit de achtertuin te bereiken en met ca. 27 m² lekker ruim. Voor de garage is een oprit die uitkomt op de Anjerlaan. De garage heeft houten openslaande deuren, lichtinval dankzij de ramen en onder het schuine pannendak een bergvliering.

Bijzonderheden:
- De woning heeft een aangenaam wooncomfort dankzij de isolatie;
- Verwarming en warm water via een cv-ketel (2010); de betonnen begane grondvloer heeft vloerverwarming;
- De dakgoten en windveren van de woning en de garage zijn vernieuwd;
- Een ruim perceel van 334 m².

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1959

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

412 m³

Woonoppervlakte

116 m²

Perceeloppervlakte

334 m²

Energie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Tuin oppervlakte

250 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's