Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 550.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Goed onderhouden drive-in-hoekwoning gelegen in de gewilde Baron de Coubertinwijk (ook wel Sportdorp genoemd) met balkon, eigen oprit en fraai aangelegde achtertuin! Door de vele ramen in is het in de hele woning heerlijk licht.

De woning is zeer ruim van opzet en heeft een speelse indeling. Bij binnenkomst is er vanuit de hal toegang tot de inpandige garage (1 auto). Achter de garage is een multifunctionele kamer voor bijvoorbeeld praktijk aan huis, vanwaar er toegang is tot de eerste badkamer met wastafel en douche. De achtertuin is echt een plaatje! Hier kom je echt tot rust. Ondanks dat de tuin op het noorden is gelegen is het een zonnige tuin.

Op de 1e verdieping bevindt zich aan de voorzijde de lichte woonkamer met een balkon met gunstige zonligging (Z) en een woon-/eetkeuken aan de tuinzijde. Beide ruimten staan in verbinding met elkaar maar dit wordt onderbroken door een grotendeels glazen tussenhal

Op de tweede verdieping zijn twee slaapkamers aan de voorzijde en een slaapkamer aan de achterzijde. Tussen twee slaapkamers in is de badkamer die is voorzien van wastafel, tweede toilet en ligbad. De C.V.-ketel, wasmachine en de mechanische ventilatie zijn handig weggewerkt in een bergkast.

De woning en de wijk zijn bijzonder centraal gelegen. Letterlijk om de hoek treft u het bekende winkelcentrum Boven ’t Y met alle denkbare winkels, openbaar vervoermogelijkheden, scholen, sportverenigingen, speeltuinen, park en de uitvalswegen (Ring A10) aan! Vanaf juli 2018 is de halte van de Noord-Zuidlijn op fietsafstand. De pont bij de Buiksloterweg, naar het centraal station is eveneens 10 minuten op de fiets.

Bijzonderheden:
- Op het dak liggen 6 zonnepanelen
- Woonoppervlakte: ca. 135 m2
- Bouwjaar: 1994
- Voor- en achtertuin en balkon
- De canon voor de erfpacht is afgekocht 31-08-2044
- Inpandige garage en parkeergelegenheid op eigen terrein
- Centrale verwarming met combiketel uit 2012
- Voortuin op het zuiden, achtertuin op het noorden
- Goed onderhouden woning in een gewilde woonwijk!

Het ‘dorp’ staat bekend om de straten die genoemd zijn naar de vele sporthelden die hun sporen hebben verdiend op de Olympische Spelen. Over Spyridon Louis is het volgende bekend; Spyridon "Spiros" Louis was een Griekse waterdrager die de marathon van de eerste moderne Olympische Spelen in 1896 won, waardoor hij een nationale held werd. Het Atheense stadion van 2004 is naar hem vernoemd: Olympisch Stadion Spyridon Louis (bron Wikipedia). U ziet, een wijk met een interessante geschiedenis!

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

1994

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

486 m³

Woonoppervlakte

135 m²

Perceeloppervlakte

155 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

82 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Rustige buurt

 

Licht huis

 

Dicht bij centrum Amsterdam

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's