Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 350.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Met werkelijk fenomenaal uitzicht aan de voorzijde naar de molen d' Admiraal en het Noordhollands kanaal bieden wij aan deze ruim en zeer licht vierkamerwoning (ca. 103m² gebruiksoppervlakte) gelegen op tweede verdieping met een zonnig balkon (ca. 8m²) gelegen op het westen een royale berging(ca. 10m²) in de onderbouw en een ruime eigen parkeerplaats in de veilige en afsluitbare ondergelegen parkeergarage.

De woning maakt deel uit van het appartementencomplex genaamd “De Bastille”, gelegen in het Baron de Coubertinpark. Het Baron de Coubertin park is gebouwd in 1995, het is een rustige en zeer diverse woonomgeving met appartementen, woonhuizen en veel groen. De wijk is ecologisch opgezet. De ligging van het complex is pal tegenover het Boven IJ ziekenhuis en op korte afstand van het nieuwe metrostation van de Noord-Zuidlijn. Het centrum is eenvoudig per fiets en openbaar vervoer te bereiken. Binnen enkele minuten rijdt u op de ring A-10. In de directe omgeving vindt u diverse winkels waaronder winkelcentrum De Banne en Boven ‘t IJ.
Amsterdam-Noord ontwikkelt zich in een razend tempo tot een zeer geliefde woonomgeving met een grote diversiteit aan eetgelegenheden waaronder café-restaurant Stork, De Goudfazant, Hangar, de IJ-hallen met restaurant Pllek, het Noorderlicht en De IJ-kantine, Amsterdam Marina met Loetje aan het IJ, de Tolhuistuin en de ADam Tower met restaurant Moon! Pal aan het IJ ligt boutique cinema FC Hyena; een geweldige bioscoop/restaurant en op bij Brouwerij Oedipus is het in het weekeinde en met de Vrijmibo goed toeven! Het fraaie filmtheater EYE en de komst van de Noord-Zuidlijn maken van Amsterdam Noord een hotspot van internationale allure! Het gebied rond het metrostation Noorderpark wordt een bruisende plek en het Noorderpark wordt omgetoverd tot een écht stadspark!

De centrale entree op de begane grond is voorzien van een lift, geeft toegang tot de berging, de parkeerplaats en de gemeenschappelijk binnentuin van het appartementencomplex “De Bastille”.

De indeling is als volgt:
Overdekte entree, een lange ruime hal met garderobe, toilet, meterkast (HR ketel uit 2014) en eerste slaapkamer aan de voorzijde met het prachtige uitzicht. In deze kamer is een grote ingebouwde kastenwand gemaakt. De woonkamer is ruim met zicht op de mooie binnentuin. Vanuit de woonkamer is de open keuken bereikbaar evenals de ouderslaapkamer. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser, 6 pits fornuis waarvan 1 een wokbrander is. Vanuit de woonkamer is de werkkamer bereikbaar met toegang tot het terras gelegen op het westen, dus zomers tot laat de zon! Keurige badkamer met douche, wastafelmeubel en de wasmachine aansluiting. De woning is goed onderhouden en voorzien van een hoogwaardige laminaatvloer.

In de onderbouw van het complex is de parkeergarage met een eigen parkeerplaats en ook een royale berging voor het stallen van bijvoorbeeld een fiets of te gebruiken als opslag.

Er is een actieve vereniging van eigenaren, genaamd “De Bastille”.

Bijzonderheden
• Bouwjaar 1995
• Woonoppervlakte ca. 103 m²
• Servicekosten per maand €234,60
• Erfpachtcanon afgekocht tot 30 juni 2034
• Verwarming middels individuele CV-ketel 2014
• Complex is voorzien van lift
• Ruime parkeerplaats in de parkeergarage
• Een berging van maar liefst 10 m²
• In de woning ligt een mooie laminaatvloer
• Goed geïsoleerd
• Oplevering in overleg; kan spoedig.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

1995

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

299 m³

Woonoppervlakte

103 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Kindvriendelijke buurt

 

Dichtbij OV

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's