Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 315.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

U kunt nu wonen in een unieke, energiezuinige woning in het Prins Pieter Christiaan Park(!). Deze ruime luxe geschakelde drive-in woningen met inpandige garage zijn in samenwerking met het Wereld Natuurfonds ontwikkeld.

Het is rustig wonen dichtbij het Harinxma-kanaal en toch dichtbij het bruisende stadscentrum van de culturele Hoofdstad van Europa. Dit plan heeft een kleinschalige en royale opzet. U bent zo op de uitvalswegen richting Heerenveen, Drachten en Harlingen. Ook zijn alle voorzieningen in de directe omgeving.

Via de oprit, geschikt voor twee auto's komt u bij de entree van de woning. Via de ruime hal met toilet heeft u ook de doorgang naar de inpandige garage. De luxe Siematic-woonkeuken is voorzien van diverse apparatuur en is modern uitgevoerd. De ruime woonkamer met gepolijste vloertegel en trapkast is tuingericht met schuifpui naar de fraai aangelegde zonnige tuin. U kunt in de besloten tuin op het oosten met houten berging de hele dag heerlijk van de zon genieten vanwege de 13 meter diepte en 7 meter breedte.

Op de eerste verdieping met ruime overloop treft u twee tevens ruime slaapkamers aan en de badkamer met douche, wandcloset, wastafel en vloerverwarming.

Op de tweede verdieping eveneens met ruime overloop ook weer twee ruime slaapkamers met de was/stookruimte.

Uiteraard heeft deze woning het energielabel A vanwege de zonnepanelen, zonneboiler volledige isolatie en Warmte Terugwin Systeem. De woning blijft heerlijk op temperatuur door de gehele vloerverwarming op alle etages.

Nieuwsgierig geworden? U bent van harte welkom om de woning van binnen te beleven(!)

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Geschakelde woning

Bouwjaar

2001

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

548 m³

Woonoppervlakte

140 m²

Perceeloppervlakte

206 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Lokatie

 

Energiezuinig label A

 

Ruimte

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's