Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 325.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Heeft u altijd al aan een bosrand willen wonen met vrij uitzicht aan zowel de voor- als achterzijde? Dan kan dat nu in deze royale split-level drive-in woning aan het Bosk van Pylkwier(!)

Deze perfect onderhouden en tot in de puntjes verzorgde woning met inpandige garage staat op een zeer fraaie woonlocatie in de jonge wijk Zuiderburen. U treft hier alle voorzieningen op loopafstand zoals scholen, supermarkt, Hema, gezondheidscentrum etc. Daarnaast bent u zo op de uitvalswegen richting Groningen, Heerenveen en Amsterdam. U bent ook zo in het bruisende stadscentrum van de culturele hoofdstad van Europa!

Via de oprit waar u altijd uw auto kwijt kan komt u bij de entree van de woning. Via de ruime hal met toilet komt u in de
royale woonkeuken met moderne inrichting en voorzien van alle apparatuur met mooi uitzicht door verhoogde ligging en toegang tot balkon. In de tuingerichte woonkamer van ongeveer 4 m hoog heeft u prachtige lichtinval, parketvloer en tuindeuren naar achtertuin op het westen met achterom en grenzend aan het bos.

In het souterrain treft u de inpandige garage met berging, voorzien van elektrische sectional deur.

Op de eerste verdieping treft u de overloop met separaat toilet, 3 ruime slaapkamers en een geheel betegelde badkamer met ligbad, ruime douchecabine en wastafel.

Via een vaste trap komt u op de tweede verdieping met een ruime zolder de cv-ketel opstelling, zonneboiler en aansluitingen voor de wasmachine. De slaap/werkkamer heeft een prachtig uitzicht en is voorzien van airconditioning.

Nieuwsgierig geworden? U bent van harte welkom om de woning van binnen te bewonderen(!)

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

2006

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

595 m³

Woonoppervlakte

155 m²

Perceeloppervlakte

217 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Kindvriendelijke buurt

 

Groene omgeving

 

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Dichtbij OV

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's