Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 469.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Deze bijzonder ruime eengezinswoning is keurig onderhouden en instapklaar!

Gelegen op een toplocatie in Utrecht Leidsche Rijn om de hoek van het Maximapark, met in totaal vier woonlagen en ca. 178 m2 aan woonplezier en luxe afwerking. De woning is gelegen in een groen en kindvriendelijk hofje met een zonnige achtertuin (Z/W) aan het water!

Het autoluwe hofje is bereikbaar via een eigen toegangsbrug. Het gezamenlijke binnenterrein biedt parkeerplekken voor zowel bezoekers, en u beschikt over een parkeerplaats op eigen terrein.

De woning is gelegen in de populaire wijk ‘t Zand, dichtbij verschillende uitvalswegen (A2 en A12) en voorzieningen zoals winkelcentra, het Maximapark, scholen en NS station Terwijde. Vanaf treinstation Terwijde bent u in enkele minuten op station Utrecht Centraal!

Ook het nieuwe Leidsche Rijn Centrum, met zeer uitgebreide winkel- en horecagelegenheden, is binnen enkele minuten bereikbaar met trein, auto of fiets.

Indeling woning:
Begane grond: de volledig bestrate voortuin biedt toegang tot de hal, keuken en bijkeuken/berging. De praktische bijkeuken kent veel opslagruimte en hier treft u ook de wasmachine/droger aansluiting aan. Verder vindt u op de begane grond een toiletruimte met modern, zwevend toilet en fonteintje, trapopgang naar 1e verdieping, trap/bergkast en daarnaast is de gehele verdieping voorzien van vloerverwarming en strakke gietvloer.

De luxe en moderne Bulthaup-keuken is voorzien van diverse Siemens inbouwapparatuur; een vaatwasser (2017), combi magnetron, oven, afzuigkap, koelkast, vriezer, kookeiland. Vanuit de keuken bereikt u via de grote glazen schuifpui de heerlijke tuin, gelegen op het zonnige zuidwesten en aan het water. De achtertuin heeft een fraai terrasgedeelte, en een niveau lager een vlonderterras aan het water. Zo is het mogelijk in de zomer zo vanuit de tuin in een bootje te stappen of in de winter de schaatsen onder te binden.

1e verdieping: Zeer royale living met grote raampartijen en daardoor enorm veel licht en ruimte. Op maat gemaakte designer kasten, met een half open werk/studeerruimte aan de voorzijde van het huis. Volledig voorzien van vloerverwarming en een moderne, strakke gietvloer.

2e verdieping: overloop, toiletruimte met zwevend toilet en fonteintje, drie slaapkamers, royale en luxe badkamer (vergroot) met glad gestuukte plafond, ligbad, wastafelmeubel, inloopdouche.

3e verdieping: overloop, master bedroom met eigen privé badkamer uitgerust met inloopdouche en wastafel.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 2008
- Privé parkeerplaats
- Luxe moderne keuken en sanitair;
- Zeer royale living;
- 4 slaapkamers;
- 2 badkamers;
- Zonnige tuin op het zuidwesten;
- De gehele woning is voorzien van vloerverwarming en gietvloeren;
- Onderhoudsvrij trappen van hoogwaardig scheepsstaal;
- Verwarming en warm water middels stadsverwarming;
- Erfpachtcanon is eeuwig durend afgekocht.
- Actieve gezonde VVE, bijdrage ca. 75€ per kwartaal. Hiervan wordt onder andere het onderhoud aan het binnenterrein bekostigd.
- Meterkast: 12 groepen en 2 aardlekschakelaars.
- Energielabel A.
- Oplevering in overleg.

Interesse in deze woning? Kom gerust eens langs voor een bezichtiging samen met jouw NVM-aankoopmakelaar!

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

2008

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

608 m³

Woonoppervlakte

178 m²

Perceeloppervlakte

129 m²

Energie

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

54 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's