Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 185.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Mooie woorden van de eigenaresse: “Gestart als jongste paar van de buurt, wordt het nu als oudste tijd om naar iets kleiners toe te gaan en deze gezinswoning over te dragen aan een jongere generatie.” De locatie is super; je woont in het gezellige Deventerwegkwartier met karakteristieke woningen, een speeltuin en diverse voorzieningen in de buurt. Beneden heb je een ruime woonkamer en de keuken; boven zijn drie slaapkamers en de badkamer. Als je naar de omliggende woningen kijkt dan zie je de mogelijkheden; kies je eventueel voor een uitbouw aan de achterzijde of een dakopbouw waardoor de woning een tweede verdieping krijgt? Laten we de achtertuin niet vergeten; een gezellige buitenruimte met (fietsen)berging en een gunstige ligging op het zonnige zuidwesten.

Het Deventerwegkwartier straalt karakter en sfeer uit. Je woont vlakbij het historische centrum van Zutphen, binnen een paar minuten ben je bij een supermarkt en in de omgeving zijn het treinstation, winkels, sportfaciliteiten en onderwijs op basis- en middelbaar niveau. De buurt heeft een grote saamhorigheid; een prettige bijkomstigheid.


Indeling:

Begane grond:
Via de overdekte entree kom je in de hal waar direct het meer dan drie meter hoge plafond opvalt; een van de stijlkenmerken uit deze bouwperiode. In de hal zijn de toiletruimte, meterkast, de trap naar de provisiekelder en de trap naar de eerste verdieping. Zowel de woonkamer als de keuken zijn vanuit de hal te bereiken; de laminaatvloer in de hal is ook in de woonkamer aanwezig.

De woonkamer is meer dan tien meter diep en heeft twee hoge ramen aan de voorzijde en een kamerbreed kozijn met drie ramen aan de achterzijde. Aan de voorzijde kijk je uit op de rustige, brede straat met een groenstrook; een uitzicht dat nooit verveelt. Sfeermaker is de inbouwhaard waar je kunt genieten van een knapperend haardvuur; een mooie ambiance terwijl je tv kijkt of naar je favoriete muziek luistert.

De dichte keuken heeft opstelling met veel bergruimte in de onder- en bovenkasten en er is diverse inbouwapparatuur aanwezig: een gaskookplaat met afzuigkap, vaatwasser, combioven en een koelkast. De wasmachine en droger staan eveneens in de keuken; mooi weggewerkt achter keukendeurtjes. Meerdere woningen in de buurt hebben de muur tussen de woonkamer en de keuken verwijderd waardoor je een grote open ruimte met een leefkeuken kunt creëren.

Eerste verdieping:
Vanaf de overloop zijn drie slaapkamers en de badkamer te bereiken. De hoofdslaapkamer is aan de achterzijde en heeft een vaste kast; door het grote raam kijk je op het dakterras en de tuin. Beide slaapkamers aan de voorzijde zijn prima werk- of kinderkamers en hebben één of twee vaste kasten.

Veel woningen uit deze bouwperiode hebben de badkamer beneden; deze woning heeft de badkamer op de slaapverdieping. De ruimte is ingedeeld met een douche en een wastafel; tevens is hier de deur naar het zonnige dakterras over de gehele breedte van de woning.

Exterieur:
Achter de woning is een gezellige tuin met sierbestrating, een stenen berging en borders met diverse beplanting. Ondanks de uitbouw van de woning is de tuin goed van formaat en achterin de tuin heb je toegang tot de gemeenschappelijke achterom.

Bijzonderheden:
- Deze jaren '20 woning heeft dakisolatie en kozijnen met isolatieglas;
- Verwarming en warm water via een cv-ketel;
- Ruime woonkamer;
- Drie slaapkamers en een badkamer op de eerste verdieping;
- Mogelijkheid voor een uitbouw van de eerste verdieping en een dakopbouw;
- Zonnige tuin en dakterras op het zuidwesten.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1906-1930

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

432 m³

Woonoppervlakte

102 m²

Perceeloppervlakte

120 m²

Indeling

Aantal kamers

4

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Tv kabel, Rookkanaal

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Gedeeltelijk dubbel glas

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin

Ligging tuin

Zuidwest

Tuin oppervlakte

54 m²

Garage/berging

Garage

Geen garage

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Groene omgeving

 

Zonnige tuin

 

Erg ruime kamer

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's