Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 299.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Clusiushof 133 Oegstgeest

Modern 3 kamer appartement met parkeerplaats, ruim, zonnig terras en vrij uitzicht!

In de woonwijk Poelgeest rustig en centraal in Oegstgeest gelegen luxe, modern en goed onderhouden 3 kamer appartement (vloeroppervlakte circa 88.7 m2) met royaal, vrij en gunstig op de zon gelegen terras (circa 13.4 m2), eigen parkeerplaats in de onder gelegen parkeergarage, alsmede een gemeenschappelijke fietsenberging.

Centraal gelegen nabij o.a. Centraal Station Leiden, het centrum van Leiden en LUMC. In de wijk is een jachthaven met goede vaarverbindingen naar de nabij gelegen Kagerplassen, de stad Leiden etc. Op loopafstand is een supermarkt en sportschool. Winkelcentra Lange Voort en Kempenaerstraat zijn op circa 10 minuten fietsen gelegen. Uitvalsweg A44 (Amsterdam - Den Haag) is goed bereikbaar.

Het appartementencomplex is gebouwd in 2011, beschikt over een lift en is modern afgewerkt. De woningen zijn voorzien van dubbele beglazing, vloer-, muur- en dakisolatie. Vanaf de derde etage heeft u vrij uitzicht.

Indeling:
Entree, brede gang v.v. laminaatvloer, meterkast. Ruime woonkamer (circa 36 m2 incl keuken) met laminaatvloer, nette wandafwerking en schuifpui naar terras. Luxe open keuken (2011) in L-opstelling v.v. fraai aanrechtblad en uitgevoerd met diverse apparatuur o.a. vaatwasser, koelkast, vriezer, magnetron/grill, quooker en inductie kookplaat. Twee ruime slaapkamers (afmetingen circa: 4.19 x 2.90 en 4.19 x 2.98/2.38 m) v.v. laminaat vloeren, nette wand afwerking en draai kiepramen. Moderne badkamer met inloop douche en drain, ligbad en wastafelmeubel. Luxe toilet (vrijdragend) met fontein. Ruime L-vormige berging met WMA en W.T.U.

Algemeen:
Bouwjaar/oplevering 2011
Vloeroppervlakte: circa 88.7 m2
Inhoud: circa 282 m3
Terras: circa 13.4 m2
Servicekosten: € 114,01 per maand
Servicekosten garage: € 24,14 per maand
Energielabel A
Centrale verwarming via stadsverwarmingssysteem

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“We hebben met heel veel plezier gewoond in dit heerlijke appartement. Een prima complex met gezellige buren en sinds een half jaar een buurtappgroep. Handig om dingetjes te melden of voor als je een vraag hebt over het eea. Onze kleinkinderen logeren graag bij ons, inmiddels kennen ze alle soorten treinen . Als we aan tafel zitten wordt iedere trein nog altijd even enthousiast begroet. Ook vinden zij, en wij, het heerlijk om door het natuurgebied te wandelen. Er is zoveel te zien, prachtige vogels, kortom genieten. Ooit vond één van hen een kaak van een snoek! We gaan dit plekje zeker missen!”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

2011

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

282 m³

Woonoppervlakte

88 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gezellige buren

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Rustig wonen midden in de randstad

 

Binnenstad van Leiden op 10 minuten fietsen

 

Luxe keuken en badkamer voorzien van alle gemakken

 

Buurtsuper en sportschool om de hoek

 

Heerlijk gelijkvloers wonen

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's