Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 155.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Surprise surprise! Je verwacht het niet, maar het is toch echt zo. Dit super leuke 4-kamerappartement heeft een heerlijke tuin. Aan de voorzijde is het appartement gelegen op de eerste verdieping en aan de achterzijde op begane grond niveau. Het appartement ligt in de wijk Eimersweide, nabij Park Immerloo, diverse voorzieningen en uitvalswegen.

Kijken is verliefd worden! Het appartement is naar alle maatstaven van deze tijd bewoond. Het heeft een mooie houten vloer, superstrakke keuken, leuke badkamer en heerlijke tuin.

Indeling
Begane grond:
via de entree met intercom, brievenbussen, kan je met lift of het trappenhuis naar de eerste verdieping gaan.

Eerste verdieping:
binnenkomend in de hal valt direct de fraaie lichten houten vloer op. Deze vloer is door het gehele appartement doorgelegd. Aan de linkerkant is er toegang tot de ouderslaapkamer (ca. 14 m2). Rechtdoorlopend kom je in de tuingerichte royale woonkamer (25 m2) met toegang tot de tuin. Aan de voorzijde is de fraaie strakke (woon-)keuken (ca. 12 m2) met vaatwasser, combi-oven en afzuigkap. Vanuit de woonkamer is er aan de linkerkant toegang tot een tweede hal. Hier is het toilet, c.v.-kast, de wasgelegenheid (weggewerkt achter kast), berging/-provisiekast en badkamer te vinden De badkamer is modern ingericht in zwart/wit kleurstelling en heeft een inloopdouche, designradiator en dubbele wastafel. Daarnaast is er toegang tot de twee overige slaapkamers (7 m2 en 9 m2). Deze zijn aan de achterzijde van het appartement gelegen.

Tuin:
vanuit de woonkamer is er een openslaande deur naar de tuin. De op het zuiden gelegen tuin. is over de volle breedte van het appartement gelegen, maar heeft op meerdere plaatsen zitjes, dus je kan kiezen voor het zonnetje of de schaduw. Naast het leuke, aangelegde terras zijn er meerdere borders met bloemen, heesters en een kleine vijver. Met andere woorden het is hier heerlijk vertoeven!!!

Bijzonderheden:
+ Voorzien van lift;
+ Actieve en gezonde Vereniging van Eigenaars;
+ Separate berging in de onderbouw;
+ Volledig isolerende beglazing;
+ Gunstig gelegen t.o.v. diverse voorzieningen.
+ CV ketel (2012)
+ Bijdrage VVE € 138 p.m.
+ Instapklaar
+ Keurig bewoond en goed onderhouden appartement
+ ideaal voor starters

Brochure:
meer informatie treft u aan in onze uitgebreide kleurenbrochure met plattegronden. U kunt deze downloaden of wij kunnen u deze kosteloos toezenden.

Bezichtiging:
bel voor een vrijblijvende bezichtiging. Wij bezichtigen ook op zaterdag tussen 10:00 en 16:00 uur op afspraak.

Chat:
via onze livechat zijn wij bereikbaar op onze website:
- van maandag tot en met vrijdag van 17.00 - 23.00 uur.
- zaterdag en zondag van 09.00 - 23.00 uur

Open huis:
1 x per maand houden wij een open huis op zondag. Kijk voor de deelnemende woningen voor het eerstvolgende open huis op onze website.

Aanvaarding:
in overleg.

Disclaimer:
De genoemde maten en oppervlakten zijn circa maten. Verschil tussen de werkelijke en opgegeven circamaten/oppervlakten geven geen aanleiding tot enige rechtsvordering tot vergoeding ter zake. Aan de inhoud van deze specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Wij hebben hier 15 jaar met veel plezier gewoond. Het is een heel fijn ruim en licht appartement met een heerlijke tuin op het zuiden. Je zit helemaal vrij. De hele dag heb je zon in je tuin en je kunt er lekker tot laat in de avond nagenieten. Wat vooral opvalt is dat het appartement ook met zeer hoge temperaturen koel blijft in de zomer. Omdat wij nu twee jonge kindjes hebben willen wij iets groter gaan wonen. Het appartement ligt in Eimersweide en heeft alle voorzieningen in de buurt. Zowel winkelcentrum Kronenburg als winkelcentrum Drieslag op 5 minuten lopen. Maar als we vaak gingen wandelen in het park Inmerloo konden wij ook voor een boodschap bij de Albert Heijn aan de Groningensingel terecht. Je bent op de fiets met 10/15 minuten in de binnenstad. Kortom een perfect appartement voor starters maar ook met een gezin een fijne woning!”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

1973

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

293 m³

Woonoppervlakte

90 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Energie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Goede sociale controle zowel van de bewoners Orionsingel als de Siriusdreef

 

Kindvriendelijk. Zowel Orionsingel als Siriusdreef. Grote speeltuin op loopafstand tegenover winkelcentrum de Drieslag

 

Park Immerloo om de hoek

 

Documentatie

Alle documentatie

Inloggen op Move.nl Icon

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's