Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 189.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Dit 4-kamer appartement van 72 m2 is gelegen op de eerste verdieping van het goed onderhouden complex Parkflat Langswater III. Het complex beschikt over 2 liften en wordt professioneel beheerd door een actieve Vereniging van Eigenaren.

Indeling:
Aan de voorzijde van het appartement bevindt zich de afgesloten keuken en de eerste twee slaapkamers. Aan de achterzijde bevinden zich de woonkamer en de derde slaapkamer. Het balkon is bereikbaar vanuit deze slaapkamer en is gesitueerd op het zuiden, zodat je de gehele dag heerlijk van de zon kunt genieten. De badkamer is in het midden van het appartement gesitueerd en is voorzien een douche, wastafel en de wasmachine aansluiting. De separate toiletruimte bevindt zich naast de badkamer. Het geheel wordt compleet gemaakt door een berging in de onderbouw van het complex.

Voor een verdere indruk van de indeling kun je de bijgesloten plattegrond bekijken.

Ligging:
De woning ligt in een dynamische buurt met een opleving op sociaal en cultureel gebied. Er zijn diverse voorzieningen zoals restaurants, winkels, scholen uitvalswegen en openbaar vervoer. Zo heeft u op loopafstand openbaar vervoer (tram lijn 1 & 17 naar CS) en zit u binnen 5 à 10 minuten op de A4, A9 en de A10. Op circa 10 minuten lopen treft u winkelcentrum “Osdorpplein” waar u een diversiteit aan winkels treft. Voor en rondom het complex vindt u voldoende gratis parkeergelegenheden.

Het complex ligt nabij landelijk gebied Lutkemeerpolder, onderdeel van de Groene As. Op loopafstand vindt u daarnaast de Sloterplas en het Sloterpark.

Bouw:
Het complex is gebouwd volgens een combinatie van traditionele bouw en systeembouw. Het complex heeft stenen gevels uitgevoerd in spouw, betonnen vloerlagen en een plat dak, welke voorzien is van bitumineuze dakbedekking. Er zijn twee liften in het complex aanwezig. Het appartement is aangesloten op de blokverwarming.

VVE:
Vereniging van eigenaren:
Het betreft een appartement binnen een actieve vereniging van eigenaren. Men betaalt maandelijks servicekosten aan de vereniging waarin zowel de stookkosten als reserveringen voor groot toekomstig onderhoud is opgenomen. De maandelijkse kosten zijn € 254,09 incl. voorschot stookkosten, maar deze servicekosten zullen worden verhoogd met € 186,23 in verband met renovatie aan de balkons en energiebesparende maatregelen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de makelaar.

Eigendomssituatie:
Het complex is gelegen op een perceel grond dat eigendom is van de gemeente Amsterdam. De vergoeding voor de erfpacht, de canon, bedraagt jaarlijks € 63,- (€ 55,84 voor het appartement en € 7,16 voor de berging) en is aftrekbaar bij de aangifte inkomstenbelasting. De canon kan voor het eerst worden aangepast op 16-05-2038. Op deze erfpacht zijn de Algemene bepalingen van 2000 van toepassing (jaarlijkse indexering). Kijk voor meer informatie op de website van de gemeente Amsterdam.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1966
- Woonoppervlakte van 72 m2
- Appartementsrecht
- Servicekosten bedragen € 254,09 (inclusief stookkosten, opstalverzekering en reservering onderhoud)
- Erfpachtcanon bedraagt € 63,- per jaar. Vast tot 16-05-2038. ( Wel jaarlijkse indexering)
- Projectnotaris Albers & Van Tienen
- Oplevering kan snel

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

1966

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

180 m³

Woonoppervlakte

72 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Energie

Energielabel

D

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Dichtbij OV

 

Groene omgeving

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's