Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 230.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Wonen in Holendrecht/Reigersbos in een zeer royaal en verzorgd vierkamerappartement en met een fantastische ligging, vrij uitzicht over brede groenstrook? Dan ligt hier een kans! Het appartement ligt 700m van het metrostation Reigersbos en op 820m van metrostation Holendrecht. Er zijn twee winkelcentrums in de directe omgeving. Bovendien kan je gratis voor de deur parkeren.

Op de derde verdieping tevens de bovenste woonlaag in een verzorgd appartementengebouw gelegen zeer ruim bemeten, geheel gerenoveerd en instap klaar VIERKAMER appartement van ca. 88 m² (gemeten conform de NEN 2580 norm) met zonnig balkon gesitueerd op het zuidoosten. En een fietsenberging in de onderbouw. Dit royale en in prima staat verkerende appartement is voorzien van dubbel glas en een laminaatvloer, moderne luxe keuken met inbouwapparatuur en is voorzien van een intercom met ingebouwd camerasysteem. Bovendien is het appartement voorzien van een eigen centrale verwarming.

Erfpacht: De canonbetaling is afgekocht tot 01-03-2058.

INDELING:

Via de centrale toegang en het trappenhuis is het appartement te bereiken.

Entree, gang met toilet, ruime woonkamer met een deur naar het ruime inpandige balkon met daarop een op maat gemaakt bankje en een grote luxe open keuken voorzien van inbouwapparatuur. In de woonkamer bevindt zich ook de entree naar de zijkamer (slaapkamer), via de gang langs de grote inloopkast met een bergkast, komen we bij 2 flinke slaapkamers waarvan een kamer voorzien is van een grote kledingkast en een badkamer met douche en een aansluiting voor de wasautomaat.

De servicekosten bedragen € 88,- per maand.

AFWERKINGSNIVEAU EN INSTALLATIES:

Dit appartement bevindt zich in goede staat van onderhoud en is in een lichte kleurstelling uitgevoerd. Met daarin centraal de opvallende fraaie rode keuken. Alle ramen zijn uitgevoerd met dubbele beglazing. Vloeren zijn geheel voorzien van laminaat. Wanden zijn geheel geverfd in lichte kleurstellingen. De meterkast is voorzien van voldoende groepen met aardlekbeveiliging en tevens bevinden zich hier de gas- en elektriciteitsmeter.

BUITENRUIMTE:

Dit appartement is voorzien van een zonnig balkon welke is gesitueerd op het zuidoosten en dat te bereiken is vanuit de living.

GEBRUIKSOPPERVLAKTEN:

- Wonen: 88 m²;
- Gebouwgebonden buitenruimte: 4 m² (balkon);
- Externe bergruimte: 5 m² (berging).

KORTOM:
Wonen in Holendrecht in een verzorgd en royaal vierkamer appartement, nabij het metrostation Holendrecht en Reigerbos met winkelcentrums op loopafstand en een basisschool in de nabije omgeving. Vrij parkeren voor de deur.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

1976

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

285 m³

Woonoppervlakte

88 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's