Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 395.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Een bijzonder ruime en lichte middenvilla met tuin op het zuiden. De goed onderhouden woning met een aantrekkelijke achtertuin aan het water staat op een rustige plek in de wijk Nieuwland. Achter de voordeur schuilen twee woonlagen met een modern en open karakter. Door de aanwezige zonnepanelen en de vele ramen op het zuiden zijn de energielasten laag.

Enkele kenmerken op een rij: maar liefst 149 m2 woonoppervlak, een zonnige tuin op het zuiden grenzend aan het water, parkeren op eigen terrein, een prachtige ruime woonkamer met grote raampartijen wat voor veel licht zorgt, woonkeuken, inpandige garage en 4 slaapkamers.

De woning is keurig afgewerkt en grotendeels voorzien van spachtelputz wanden en fraaie vloeren, goed geïsoleerd en voorzien van zonnepanelen.

Woonomgeving:

De aantrekkelijke woning is gelegen in een prettige omgeving. Door de rustige ligging aan een autoluwe straat is het voor kinderen een speelomgeving bij uitstek! Daarnaast kunt u lopend boodschappen doen in het nabijgelegen winkelcentrum 'De Nieuwe Hof'. Naast alle faciliteiten (scholen, sportverenigingen) die de wijk biedt is ook het oude stadscentrum goed bereikbaar en zijn uitvalswegen A27, A28 en A1 zeer nabij gelegen.

De indeling is als volgt:

Bij binnenkomst maakt de statige hal met vide indruk! In de bijzonder lichte en hoge hal is de trapopgang naar de verdieping en verder de toiletruimte, de meterkast en toegangsdeuren naar de woonkamer en de garage.

De royale brede (8,7 m breed!) tuingerichte woonkamer (ca. 45 m2) met veel glas op het zuiden, schuifpui naar zonnige tuin met fraai terras en toegang tot vlonder bieden verrassend veel privacy. Voor de wintermaanden is er een sfeervolle houtkachel aanwezig.

De half open woonkeuken staat in een hoekopstelling met inbouwapparatuur. Vanuit de hal bereikt u de grote inpandig verwarmde garage met kanteldeur.

Op de verdieping is een ruime overloop welke toegang biedt tot twee fraaie slaapkamers aan de voorzijde, beiden met een smal Frans balkon, en twee slaapkamers aan de achterzijde, ook voorzien van een Frans balkon. Verder zijn op deze verdiepping een separaat toilet, een wasruimte waar ook de CV-ketel en de boiler zijn geplaatst en tenslotte de badkamer welke is voorzien van een douche, een ligbad en een wastafel.

Kortom een bijzonder aantrekkelijke en comfortabele (gezins)woning met een ideale en zonnige terrassentuin.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1998

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

554 m³

Woonoppervlakte

148 m²

Perceeloppervlakte

212 m²

Energie

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's