Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 575.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Uitstekend onderhouden, robuuste 2 onder 1 kap woning met een royale woonkamer, 4 flinke slaapkamers, inpandige garage en een fraaie tuin. De woning is rustig gelegen in de populaire villawijk “ De Roosten” op een mooi perceel van 421 m2 nabij alle gewenste voorzieningen, natuurgebied en uitvalswegen.

INDELING:

BEGANE GROND:
Entree met tegelvloer, trapopgang en meterkast (8 groepen, krachtgroep en 2 aardlekschakelaars). Toilet met fonteintje. Flinke L-vormige woonkamer met visgraat parketvloer, stucwerk wandafwerking, openhaard en schuifpui naar de achtertuin. Keuken aan de achterzijde met tegelvloer en rechte keukenopstelling vv koelkast, afzuigkap en kookfornuis (ter overname). Bijkeuken met aansluitingen wasapparatuur en vv lichtkoepel. Inpandige garage met tegelvloer, lichtkoepel, elektra, verwarming en deur naar de achtertuin.

1e VERDIEPING:
Overloop met tapijt. Slaapkamer 1 voorzijde met tapijt en stucwerk wanden. Slaapkamer 2 voorzijde met tapijt en stucwerk wanden. Slaapkamer 3 achter met tapijt en stucwerk wanden. Badkamer met dubbele wastafel, douche, ligbad en toilet.

2e VERDIEPING:
Overloop met tapijt. Cv ruimte met lokatie cv combiketel (Nefit Topline HR, 2011). Riante slaapkamer 4 (eventueel in 2 te verdelen) met tapijt en Velux dakraam aan de achterzijde.

TUIN:
Voortuin met bestrating, oprit voor meerdere auto’s en vaste beplanting. Geheel omheinde achtertuin met terrassen, border met beplanting, buitenkraantje en volop privacy. In de tuin is een houten berging aanwezig met elektra en water.

ALGEMEEN:
- Uitstekend onderhouden, robuuste 2 onder 1 kap woning met een royale woonkamer, 4 flinke slaapkamers, inpandige garage en een fraaie tuin.
- De woning is rustig gelegen in de populaire villawijk “ De Roosten” op een mooi perceel van 421 m2 nabij alle gewenste voorzieningen, natuurgebied en uitvalswegen.
- In 2010 zijn de plattedaken inclusief dakbeschot vervangen op de keuken en garage. Ook zijn de boeiboorden van de woning vervangen.
- In 2011 is de cv combiketel vervangen.
- In 2014 is er een nieuwe groepenkast geplaatst.
- In 2015 is alles buiten opnieuw geschilderd.
- De schoorsteen is opnieuw gevoegd.
- Perceel 421 m2.
- Woonoppervlakte 178 m2.
- Inhoud 701 m3.
- Bouwjaar 1978.
- Aanvaarding in overleg.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Geschakelde 2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1977

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

701 m³

Woonoppervlakte

178 m²

Perceeloppervlakte

421 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

250 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Groene omgeving, veel vogels; Rustige omgeving; kinderen kunnen voor buiten spelen; Veel ruimte om je heen

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's