Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 250.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Keurig onderhouden tussenwoning in rustige kindvriendelijke omgeving.

Deze woning is gelegen in het gezellige dorp Woubrugge. De woning heeft een voor- en een achtertuin. Er is voldoende parkeergelegenheid zowel voor de deur als in de nabije parkeervakken.
De woonomgeving is rustig en tevens zeer kindvriendelijk. Het dorpscentrum beschikt over een supermarkt, apotheek, snackbar, café en een restaurant. Verschillende basisscholen, speelvelden en sportfaciliteiten bevinden zich op steenworp afstand.

Zoekt u graag af en toe de drukte op van de grote stad? Ook dat is hier geen enkel probleem. Via verschillende uitvalswegen bent u met ca.30 minuten rijden in grote steden als: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht. Gezellig winkelen, bezoekje bioscoop/ theater of lekker eten in Leiden of Alphen aan den Rijn? Het kan allemaal en met de auto bent u hier binnen 15 minuten!

Indeling

Begane grond
Via de voortuin komt u bij de overkapte voordeur die toegang geeft tot de entree. Hier bevindt zich het toilet, de trap naar de eerste verdieping, de meterkast en de deur die leidt naar de woonkamer.

Woonkamer
De lichte, ruime doorzon woonkamer heeft zowel aan de voor- als achterkant een raampartij. Aan de voorkant, waar de zithoek kan worden geplaatst, kijkt men uit op de voortuin en de rustige straat. Op de vloer ligt een parketvloer en de muren en het plafond zijn gestukt. Aan de achterzijde van de woning kijkt men uit op de beschutte zonnige tuin. Vanuit de woonkamer komt u via een ronde toog in de keuken, die dus in directe verbinding staat met het gedeelte waar u de eethoek kunt plaatsen. Via het keukenraam kijkt u uit op de tuin. U kunt de tuin bereiken via de keukendeur. Fijn, als u in de zomer buiten wilt eten!

De keuken
De hoekkeuken is praktisch ingedeeld. Hij is uitgevoerd in een lichte kleurstelling en alle apparatuur is aanwezig. Er is een 5-pits gaskookplaat met afzuigkap en oven en een koel/vriescombinatie . De achterwanden van de keuken zijn betegeld. De vloer is betegeld en voorzien van elektrische vloerverwarming.

Eerste verdieping
Via de gerenoveerde trap vanuit de entree komt u op de eerste verdieping. Hier bevindt zich de ouderslaapkamer, een tweede slaapkamer en de badkamer. De ruime ouderslaapkamer (voorheen twee slaapkamers) is aan de achterkant van de woning gesitueerd. Deze kamer heeft een verbinding door middel van een toog naar een gedeelte waar ruimte is voor het plaatsen van een grote kast. Op de hele verdieping ligt laminaat op de vloer, de muren en plafonds zijn gestukt.

Badkamer
De keurige, ruime badkamer is geheel betegeld. U vindt er twee wasbakken, een designradiator, closet en een ruime douche. Er is voldoende lichtinval.

Tweede verdieping
Via een open gestoffeerde spiltrap komt u op de tweede verdieping. Hier vindt u de verwarmingsketel en de aansluitingen voor de wasmachine en droger. Ook op deze verdieping ligt laminaat. Hier treft u een ruime derde slaapkamer aan, deze kamer heeft vaste inbouwkasten.

Tuin
De woning heeft zowel een voor- als achtertuin. Beide tuinen zijn gedeeltelijk betegeld en hebben rond de tegels borders met bloeiende planten en heesters. De voortuin wordt van het trottoir afgescheiden door een lage heg.
De zonnige achtertuin heeft een houten berging met een glasdeur en twee vensters. De tuin is ruim genoeg om enkele zitjes te creëren, samen te eten of te barbecueën. De borders met de bloeiende planten dragen bij aan een vrolijke sfeer in de tuin.

Bijzonderheden:
- Schilderwerk is in 2015 uitgevoerd
- De eerste trap is gerenoveerd in 2017
- Vernieuwde schutting 2017
- Gelegen op loopafstand van alle belangrijke voorzieningen
- Gezellig kleinschalig dorp gelegen in het middelpunt van vele grote steden
- Zeer kindvriendelijke woonomgeving waar genoeg te beleven is
- Voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in de regio Alphen aan den Rijn en omgeving vindt u op Funda.

Deze informatie is met zorgvuldigheid samengesteld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Mocht er onverhoopt onjuistheden staan vermeld dan wordt onzerzijds echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Een heerlijk huis die wij helaas moeten verlaten, wij hebben hier 16 jaar heerlijk gewoond en gaan nu gelijkvloers wonen. In de omgeving is het fijn wandelen en fietsen. We hopen dat de volgende bewoners er net zo van gaan genieten als wij.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1985

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

364 m³

Woonoppervlakte

104 m²

Perceeloppervlakte

132 m²

Energie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Energiezuinig

 

Groene omgeving

 

Veel opbergruimte

 

Fijne lichtinval

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's