Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 145.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Bent u op zoek naar een leuke starterswoning? Dan is dit huis zeker iets voor u!
Deze sfeervolle jaren ‘30 eengezinswoning, met zonnige achtertuin en ruime stenen berging met achterom en gelegen in de luwte van de stad is zeker het bekijken waard!

Indeling:
Begane grond: hal met trapopgang, toilet en trap-/meterkast. Gezellige L-vormige woonkamer met erker aan de voorzijde, laminaatvloer en openslaande deuren naar de achtertuin. De erker heeft kunststof kozijnen met dubbele beglazing, de houten openslaande deuren zijn vernieuwd en ook voorzien van dubbele beglazing.

De keuken is aan de achterkant van de woning en voorzien van een oven, kookplaat, afzuigkap en kleine koelkast onder het aanrechtblad. Naast de keuken is een bijkeuken met CV en plek voor de wasmachine en afwasmachine.

Op de eerste verdieping zijn 2 royale slaapkamers aanwezig. De badkamer is voorzien van een douche, vaste wastafel en 2e toilet. Via één van de slaapkamers is een toegang tot de bergzolder middels een vaste trap, er is een mogelijkheid om op de huidige een bergzolder een derde slaapkamer te realiseren.

Tuin:
De zonnige tuin op het Zuidoosten heeft een stenen berging van +/- 18m². Een heerlijke tuin met privacy middels de schuttingen. Voor ieder moment van de dag een heerlijke plek te vinden.

Wijk:
Aan het begin van de straat is een park met speeltoestellen voor de buurtkinderen en op loopafstand zijn de uiterwaarden met de Nederrijn, natuur- en recreatiegebied “Stadsblokken Meinerswijk” en de welbekende John Frostbrug. Bovendien is de woning gunstig gesitueerd t.o.v. uitvalswegen. Een avondje uit? Je hoeft alleen de brug over te steken en dan ben je met 10 minuten in het centrum van Arnhem. De uitvalswegen N225, N335 en de Nijmeegseweg hebben goede verbindingen met Arnhem-Zuid, Arnhem Noord en de snelwegen A12, A15 en A50.voorzieningen in Arnhem-Zuid èn Noord. In de directe omgeving zijn veel voorzieningen zoals winkelcentrum Drieslag en Kronenburg, meerdere supermarkten, basisscholen, middelbaar onderwijs (Olympus College en Rijn IJssel College), kinderopvang, peuterspeelzaal, openbaar vervoer, een gezondheidscentrum en zwembad de Grote Koppel.

Bijzonderheden:
- Zonnige tuin op het zuid oosten
- Grote stenen berging van ca. 18 m² over de gehele breedte van de achtertuin met
achterom voor de fietsen
- Centrale verwarming, Ketel uit 2013
- Dubbele beglazing met uitzondering van de voor- en achterdeur
- Kozijnen deels kunststof, deels hout
- Slaapkamer voorzijde voorzien van rolluik
- Platte dak keuken vernieuwd en voorzien van isolatie in 2013
- Nieuwe schutting in jan 2018

Oppervlakte / inhoud
Perceeloppervlakte: 118m²
Woonoppervlakte: 75m²
Externe bergruimte: 18m²
Inhoud woning: 275m³

Isolatie en energiebesparende voorzieningen
Energielabel: F.
Isolatievoorzieningen: Dubbel glas.

Brochure:
meer informatie treft u aan in onze uitgebreide kleurenbrochure met plattegronden. U kunt deze downloaden of wij kunnen u deze kosteloos toezenden.

Bezichtiging:
bel voor een vrijblijvende bezichtiging. Wij bezichtigen ook op zaterdag tussen 10:00 en 16:00 uur op afspraak.

Chat:
via onze livechat zijn wij bereikbaar op onze website:
- van maandag tot en met vrijdag van 17.00 - 23.00 uur.
- zaterdag en zondag van 09.00 - 23.00 uur

Open huis:
1 x per maand houden wij een open huis op zondag. Kijk voor de deelnemende woningen voor het eerstvolgende open huis op onze website.

Aanvaarding:
in overleg.

Disclaimer:
De genoemde maten en oppervlakten zijn circa maten. Verschil tussen de werkelijke en opgegeven circamaten/oppervlakten geven geen aanleiding tot enige rechtsvordering tot vergoeding ter zake. Aan de inhoud van deze specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1938

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

295 m³

Woonoppervlakte

67 m²

Perceeloppervlakte

118 m²

Energie

Energielabel

F

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Sociale wijk

 

Veilige straat

 

Centraal gelegen

 

Documentatie

Alle documentatie

Inloggen op Move.nl Icon

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's