Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 342.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Wonen op loopafstand van het karakteristieke centrum van Woerden met eigen oprit, een heerlijke beschutte tuin en authentieke details.

Dan bent u hier aan het juiste adres! Deze prima onderhouden jaren '30 woning is gelegen nabij het genoemde bruisende centrum van Woerden, waar van alles te beleven is. Vanuit de straat bent u direct bij het prachtige water van de Singel en de haven van Woerden. Voorzieningen op het gebied van winkels, scholen, openbaar vervoer, sport en recreatie zijn eveneens op korte afstand gelegen.

Begane grond:
Via de voortuin met eigen oprit komt u bij de entree van de woning.
In de sfeervolle hal vindt u de trapopgang naar de eerste verdieping, de meterkast en de toiletruimte met bergkast. Praktische kelderruimte onder de trap en gang. Sfeervolle woonkamer met zitgedeelte aan de voorzijde met diverse authentieke details zoals glas-in-lood ramen en de originele deuren. De eetkamer aan de achterzijde heeft een doorloop naar de halfopen keuken in een hoekopstelling voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een 4- pits gasfornuis, afzuigkap, koelkast en een oven. Zowel vanuit de keuken als via de openslaande deuren in de woonkamer heeft u toegang tot zonnige, onderhoudsvriendelijke achtertuin gelegen op het zuiden met de vrijstaande stenen berging en het achterom.

1e verdieping:
Overloop met separate c.v/bergkast eveneens voorzien van de aansluitpunten voor wasmachine en/of droger.
3 slaapkamers waarvan de grootste aan de voorzijde is gesitueerd en badkamer uitgerust met een douchehoek en wastafelmeubel. Van de 2 slaapkamers aan de achterzijde is er 1 met vaste kast en de andere kamer geeft u ook toegang tot het dakterras.

Vliering:
Vanaf de overloop kunt u via de vlizotrap naar de berg zolder.

Bijzonderheden:
- Oprit op eigen terrein.
- Gunstige ligging nabij het centrum van Woerden.
- Prachtige authentieke details aanwezig.
- Grotendeels isolerende beglazing.
- Nefit c.v. ketel uit 2017

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Het is een heerlijk huis. Vooral nu als het zo warm is, dan is het huis heerlijk koel. Wij wonen hier 30 jaar en moeten helaas verhuizen, omdat onze gezondheid vraagt om een gelijk vloerse woning.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1930

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

298 m³

Woonoppervlakte

83 m²

Perceeloppervlakte

146 m²

Energie

Energielabel

G

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Verkeer arm, Rustige buurt, Dichtbij het gezellige centrum

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's