Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 300.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Bieden vanaf € 300.000,-- k.k.

NIEUWKOOP, De Schepegaten 52

Goed onderhouden hoekwoning met een fantastisch vrije ligging

• De woning grenst aan een autoluw pleintje met meer dan voldoende parkeermogelijkheden
• Aan de achterzijde heeft de woning vrij uitzicht over de weilanden
• Tuin met een veranda, waar het al snel heerlijk vertoeven is!
• Energiebesparing: voorzien van een luchtwarmtepomp en 10 zonnepanelen!
• Gunstig gelegen in het Groene Hart, op korte loopafstand van de winkels en voorzieningen

Kijk ook eens op deschepegaten52.nl

Bent u opzoek naar een woning in een gezellige, kindvriendelijke woonwijk, maar toch een prachtig vrij en landelijk uitzicht? Zoek niet langer! Deze woning is gelegen aan de rand van Nieuwkoop, met vrij uitzicht over de weilanden. Het waterrijke Nieuwkoop staat bekend om de Nieuwkoopse plassen. Hier is het altijd fijn recreëren; of het nu in de zomer met de boot is of in de winter op de schaats. Nieuwkoop zelf heeft veel te bieden. Het centrum heeft een keur aan winkels en diverse eetgelegenheden. Verder vindt u in Nieuwkoop een overdekt zwembad, bibliotheek en diverse scholen, waaronder een middelbare school. Nieuwkoop ligt zeer centraal in de Randstad; grote steden zoals Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Rotterdam zijn met ca. 35 minuten te bereiken.

Begane grond
Via een ruime hal bereikt u de toiletruimte met hangend toilet en fonteintje, de meterkast, trapopgang naar de eerste verdieping en toegang tot de woonkamer. Aan de voorzijde van de woning is de open keuken gesitueerd.

De woonkamer is gelegen aan de achterzijde en heeft een prachtig vrij uitzicht over de weilanden. Via een deur in de woonkamer bereikt u de veranda en achtertuin. Hier kunt u genieten van het weidse polderlandschap. De tuin aan de voorzijde (ca 12 meter diep) is gelegen op zuiden en beschikt over een vrijstaande stenen en een houten berging. In totaal hebben deze een oppervlakte van 13 m2.

Eerste verdieping
Via de overloop betreedt u 2 (voorheen 3) ruime slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn respectievelijk 21 en 10 m2. De grootste slaapkamer is voorzien van een grote inloopkast, maar kan eenvoudig weer worden gesplitst tot twee slaapkamers. . De badkamer is voorzien van een douche/stoomcabine met handdouche en jetstreams, een tweede hangend toilet, ligbad en wastafelmeubel. Tevens is de badkamer voorzien van vloerverwarming.

Tweede verdieping
Via een vaste trap bereikt u de riante tweede verdieping. Naast de voorzolder met verwarmingsinstallatie en mechanische ventilatie unit, is er een wasruimte gecreëerd en een royale derde slaapkamer met veel bergruimte.

Bent u opzoek naar een ruime woning met een fantastisch uitzicht? Maak snel een afspraak voor een geheel vrijblijvende bezichtiging!

Disclaimer
Voor onze koopakte gelden de standaard NVM-regels. In alle overeenkomsten bedraagt de waarborgsom/bankgarantie minimaal 10% van de koopsom. Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door de verkoper. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde gegevens. Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is pas overeenstemming bereikt op het moment dat de door Drieman Garantiemakelaars Nieuwkoop opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment hebben beide partijen het recht om af te zien van een transactie, zonder kostenvergoeding etc. Alle genoemde maten zijn indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

1977

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

385 m³

Woonoppervlakte

116 m²

Perceeloppervlakte

243 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's