Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 155.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Dit heerlijk RUIME VIERKAMER APPARTEMENT aan de Lisdoddelaan in Krommenie ligt op de derde woonlaag van de galerijflat met de gunstige ligging.

Deze flatwoning, met drie slaapkamers, is heerlijk ruim, door de grote raampartijen en het vrije uitzicht wordt dit gevoel versterkt. Wie de derde slaapkamer niet direct nodig heeft, kan hier een ruime tweede slaap-/hobby- of werkkamer creëren, met een flinke inbouwkast. Het is maar een suggestie…
De keuken en het sanitair zijn netjes en van deze tijd. De woonkamer heeft een groot kunststof raam met mooie lichtinval en de grote slaapkamer geeft toegang tot het balkon.

De woning is zoals gezegd verzorgd, de flat wordt door de actieve Vereniging van Eigenaren bijgehouden. Zo wordt gespaard voor het buitenonderhoud en de gezamenlijke ruimtes, zoals de entree en de plek waar iedere flat een eigen box van 8 m2 heeft. Door de centrale verwarming, hier is blokverwarming waarvoor een voorschot aan de Vereniging van Eigenaren wordt afgedragen, is het heerlijk comfortabel. Om de stookkosten te reduceren is het gehele appartement voorzien van isolatieglas.

Deze appartementen kijken zowel vanaf het balkon als de galerij uit op de natuur. Gelegen op de grens van Krommenie met het buitengebied, is het hier heerlijk rustgevend, terwijl toch alle voorzieningen binnen handbereik liggen.
Boodschappen doen bijvoorbeeld, op loopafstand vind je het Rosariumplein met diverse versspecialisten en een Albert Heijn. De verbindende ader met het provinciale- en Rijkswegennet ligt letterlijk aan je voeten. Als je een auto hebt, ben je binnen 30 minuten in Amsterdam, Haarlem of Alkmaar… Voor het parkeren hoef je dat niet te laten, rondom de flat is voldoende parkeergelegenheid. Wie kiest voor een tweewielig vervoermiddel fietst in datzelfde halfuurtje naar alle hoeken van de Zaanstreek. Zaanstad is doorspekt met uitstekende fietspaden, waarvan minimaal 1 leidt naar het NS-station: exact 7 minuten later sta je op het perron. In de spits brengen 4 tot 6 Sprinters per uur je naar het Centraal Station.

Sporters kunnen in Krommenie ook hun hart ophalen. Van oudsher een dorp met een rijk verenigingsleven, en bijpassende sportaccommodaties, en een gloednieuw binnen- en buitenzwembad.

Indeling:
Begane grond: centrale entree met brievenbussen en bellentableau. Bergingen. trappenhuis en liftinstallatie.
Derde etage: centrale hal naar galerij. Entree, hal met meterkast. Gang met toilet met fontein en doorloop naar hal. 2 Slaapkamers. Keuken voorzien van gasfornuis, afzuigkap, magnetron, (bad)geiser en aansluiting voor wasmachine. Royale woonkamer met laminaatvloer. 3e Slaapkamer met openslaande deur naar balkon. Geheel betegelde badkamer met douche en wastafel. 

Bijzonderheden:
- woonoppervlakte 78 m2;
- inhoud 250 m3;
- actieve VvE; maandelijkse bijdrage € 196,53 inclusief voorschot stookkosten;
- aanvaarding in overleg.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

1968

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

250 m³

Woonoppervlakte

78 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Energie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Energiezuinig

 

Kindvriendelijke buurt

 

Groene omgeving

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Veel opbergruimte

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Dichtbij OV

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's