Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 425.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Op één van de meest gewilde locaties van Oostzaan ligt deze uitstekend onderhouden eengezinswoning van ca. 119 m2. Deze stijlvolle eengezinswoning heeft net als de hele wijk een jaren ‘30 uitstraling. Het is een rustige, kindvriendelijke buurt, op loopafstand van diverse voorzieningen, zoals het openbaar vervoer, het voetbalveld, natuurgebied ’t Twiske en de supermarkt. Met de auto is het slechts een paar minuten rijden naar de uitvalswegen (A10 en A8). Je hebt een diepe achtertuin met eigen aanlegsteiger die grenst aan vaarwater, vanwaar je in enkele minuten in de natuur- en recreatiegebied 't Twiske bent. En dat alles op slechts een kwartiertje rijden van het centrum van Amsterdam! Tevens kun je de auto voor de deur parkeren.

Indeling:

Begane grond
Entree, hal, meterkast, toilet met fontein. De heerlijke ruime en lichte woonkamer is voorzien van een sfeervolle sierhaard, een ruime zithoek en toegang tot de tuin. De luxe keuken is v.v. een 4-pits inductie kookplaat, magnetron, gootsteen, vaatwasser, natuurstenen blad, afzuigkap en koelkast met vriesvak.
De gehele verdieping is voorzien van een moderne PVC vloer. Er is een aangebouwde stenen berging, zowel aan de straatzijde als in de tuin.

De tuin is schitterend gelegen en heeft door de diepte een heerlijke ligging. De tuin is zeer netjes onderhouden en heeft een heerlijke zit aan de achterzijde. De aanlegsteiger grenst aan open vaarwater waardoor je binnen enkele seconden het natuurgebied 't Twiske binnenvaart en ook hartje Amsterdam bereikbaar is met een bootje!

Eerste verdieping
Via de trapopgang kom je op de overloop. De overloop geeft toegang tot meerdere vertrekken. Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers aan zowel de voor- als achterzijde. De eerste slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde en is dit moment in gebruik als inloopkast. De tweede slaapkamer, voorheen twee aparte slaapkamers, is de zogeheten "Masterbedroom" en betreft veel ruimte. De nette badkamer is voorzien van een inloopdouche, toilet en een dubbele wastafel.

Tweede verdieping
Overloop en bergruimte met o.a. de opstelling van de hete lucht verwarming, geiser en WTW-installatie. Daarnaast zijn de wasmachine en droger hier gesitueerd. Vanuit deze ruimte betrek je de derde volwaardige slaapkamer met een brede dakkapel!

Locatie
Het dorp Oostzaan is ideaal gelegen tussen Amsterdam en Zaandam, heeft een gezellig en rustig karakter, maar biedt wel allerlei voorzieningen als goede lagere scholen, sportclubs, winkels (o.a. Albert Heijn, Dirk van de Broek, HEMA) en diverse restaurants.

Bijzonderheden:
- Eigen grond
- Woonoppervlakte ca. 119 m2
- Parkeren op eigen terrein voorzijde woning
- Mogelijkheid tot uitbouw achterzijde begane grond
- Zeer rustige en kindvriendelijke straat
- Breed dakkapel op de zolderverdieping
- Warmtevoorziening d.m.v. hete lucht verwarming en warm water via geiser
- Diepe en verzorgde tuin gelegen op het oosten met eigen aanlegsteiger
- Oplevering in overleg

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

2000

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

408 m³

Woonoppervlakte

119 m²

Perceeloppervlakte

141 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

60 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Aan het Twiske rustige buurt en dicht bij Zaandam Amsterdam, en Purmerend

 

Rustige doodlopende straat

 

Parkeergelenheid voldoende

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's