Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 350.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Fraai afgewerkt, uitstekend onderhouden 3 kamer appartement met een vrij uitzicht over Eindhoven. Het appartement is op de 5e verdieping gelegen van gebouw De Vorst en voorzien van een balkon op het westen (avondzon), berging en 1 eigen parkeerplaats in de parkeerkelder. De Vorst is onderdeel van het centrumproject het “Regentekwartier”. Fantastische ligging midden in het centrum van Eindhoven met een zeer weids uitzicht over de stad en alle denkbare voorzieningen op loopafstand en nabij het Wilhelminaplein!

INDELING:

BEGANE GROND ENTREE:
Luxe entree-/hal met beveiligde toegang d.m.v. een bellentableau met videofoon-/intercomsysteem, brievenbussen, lift en trappenhuis.

5e VERDIEPING:
Ruime, goed afgewerkte binnen galerij welke voorzien is van een glazen dak dat voor een fraaie lichtinval zorgt met toegang tot de verschillende appartementen. Ook bevinden zich hier de meterkasten met verbruikmeters van de verschillende appartementen.

APPARTEMENT:
Entree geeft toegang tot appartement dat volledig is voorzien van een laminaatvloer. In de hal bevinden zich intercom/videofoon en kast met de warmtewisselaar. Deels betegeld toilet hangcloset met fonteintje. Fraaie woonkamer met laminaatvloer en een fantastisch uitzicht over de stad en veel lichtinval door de raampartij aan de voorzijde. De keuken met L-vormige keukenopstelling is voorzien van koelkast, oven/magnetron, elektrische kookplaat, afzuigkap en voldoende opbergruimte. Bijkeuken met aansluitingen wasapparatuur en unit wtw. Badkamer met ligbad, douche, wastafel en mechanische afzuiging. Slaapkamer 1 met laminaatvloer en deur naar het balkon. Slaapkamer 2 met laminaatvloer. Fraai balkon op de zonzijde met een mooi uitzicht over de stad.

PARKEERPLAATS & BERGING:
Ruime berging (281) op de begane grond voorzien van elektra en voldoende opbergruimte. 1 Parkeerplaats (nummer 29) in de parkeerkelder van het complex .

ALGEMEEN:
- Fraai afgewerkt, uitstekend onderhouden 3 kamer appartement met een vrij uitzicht over Eindhoven.
- Het appartement is op de 5e verdieping gelegen van gebouw De Vorst en voorzien van een balkon op het westen (avondzon), berging en 1 eigen parkeerplaats in de parkeerkelder.
- De Vorst is onderdeel van het centrumproject het “Regentekwartier”. Fantastische ligging midden in het centrum van Eindhoven met een zeer wijds uitzicht over de stad en alle denkbare voorzieningen op loopafstand en nabij het Wilhelminaplein!
- Goede isolatie.
- Inhoud circa 273 m³.
- Woonoppervlakte circa 89 m².
- Bouwjaar 2002.
- Servicekosten € 102,48 per maand voor het appartement en € 25,= voor de parkeerplaats.
- Aanvaarding in overleg.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Christians parties are always very fun”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

2002

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

273 m³

Woonoppervlakte

89 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Energie

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gezellige buren

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's