Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 

 

€ 269.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

MODERN AFGEWERKTE HOEKWONING MET PARKEERPLEK OP EIGEN TERREIN, ZONNIGE ACHTERTUIN EN GELEGEN IN EEN KINDVRIENDELIJKE WOONWIJK OMGEVEN DOOR EEN PARK MET OP LOOPAFSTAND BASISSCHOLEN EN WINKELCENTRUM DROSSAARD.

De woning is gebouwd in 1975 en gelegen op een perceel van 221 m². De inhoud van het woonhuis is circa 490 m³ met een woonoppervlakte van 125 m² (conform meetrapport Nen 2580:2007 incl. correctieblad C1:2008). De voormalige inpandige garage is omgebouwd tot speelkamer waardoor het woonoppervlak op de begane grond flink is toegenomen. En parkeren kan op de eigen inrit voor de woning. Vanaf 2010 is de woning intern gemoderniseerd met o.a. vernieuwde badkamer, toilet, meterkast en keuken. Ook de achtertuin is opnieuw aangelegd. De dakbedekking van de woning is in december 2018 geheel vernieuwd en voorzien van nieuwe singles, nieuw lood om de schoorsteen, nieuwe goten voor en achter en een nieuwe daktrim rondom. Verder is de woning voorzien van dubbelglas en rolluiken aan de voorzijde.

De entree bevindt zich in de zijgevel van de woning. De hal is voorzien van een moderne toiletruimte uit 2010 met wandcloset en fontein. In de hal is ook de cv.-ruimte met opstelling van de Remeha Avanta combiketel uit 2010 en de meterkast met vernieuwde installatie. Vanuit de hal is de woonkamer bereikbaar, maar ook de berging/bijkeuken aan de voorzijde van de woning. Hier treft u de wasmachine-aansluiting en is er nog volop bergruimte. Vanuit deze berging is er toegang naar de voormalige garage welke nu is omgebouwd tot extra kamer. Deze extra ruimte is ideaal voor opgroeiende kinderen als chillroom maar kan ook dienst doen als kantoorruimte. Vanuit de oprit heeft deze ruimte een eigen ingang. Mocht u graag een garage willen om uw auto of motor te stallen dan is deze ruimte ook vrij eenvoudig weer terug te brengen tot garage.
Vanuit de hal komt u in de woonkamer. Deze woonkamer is ca. 29 m² groot en is sfeervol afgewerkt met geschilderde houten vloerdelen. De keuken is aan de tuinzijde gesitueerd en is voorzien van een nette hoekinrichting met vaatwasser, inductiekookplaat, afzuigkap, combi-magnetron, vriezer en koelkast.
Een open trap vanuit de hal brengt u op de 1e verdieping met 4 slaapkamers en een badkamer. De slaapkamers zijn respectievelijk ca. 13, 12, 11 en 7 m² groot. 1 slaapkamer beschikt over een balkon aan de tuinzijde. De moderne badkamer uit 2010 is wat vergroot zodat deze plaats biedt aan een ligbad, douche, wandcloset, wastafelmeubel en designradiator. Via de overloop is middels een vlizotrap een kleine vliering te bereiken.

De achtertuin is fraai en onderhoudsvriendelijk aangelegd met nieuwe tegels, gras en houten schuttingen rondom. U kunt hier heerlijk genieten van de zon!

EEN LEUKE GEZINSWONING MET ALLE VOORZIENINGEN IN DE NABIJHEID EN EEN HEERLIJKE RUSTIGE WOONOMGEVING MET ALLEMAAL KOOPWONINGEN. WIJ NODIGEN U VAN HARTE UIT OM TE KOMEN KIJKEN!

Vraagprijs € 269.000,= k.k.
Aanvaarding in overleg

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Heerlijk huis , voorzien van moderne badkamer en keuken, grote tuin is genieten in de zomer. Om de 2 jaar is er burendag in onze straat en dan word er gezamenlijk gegeten en worden er activiteiten voor de kinderen georganiseerd.”

 

aan het woord

“Heerlijk huis met veel ruimte, fijne moderne badkamer en keuken, vooral de grote tuin is genieten met mooi weer! Om de 2 jaar is er burendag en worden er activiteiten georganiseerd voor de kinderen en eten we gezamenlijk , dat is telkens wat anders en erg gezellig . Dat vind plaats voor op straat. De buren zijn ook erg vriendelijk en betrokken .”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

1975

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

490 m³

Woonoppervlakte

125 m²

Perceeloppervlakte

221 m²

Indeling

Aantal kamers

6

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dubbel glas

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Noordoost

Tuin oppervlakte

221 m²

Garage/berging

Garage

Parkeerplaats

Schuur / berging

Inpandig

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

De ligging aan het park tussen de school en het kleine winkelcentrum

 

Rustige wijk met een mix van jong en oud

 

Alleen bestemmingsverkeer dus kinderen kunnen lekker op straat spelen

 

Mogelijkheid voor beroep aan huis met eigen ingang

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's

 

Foto’s van bewoner(s) en/of vrienden

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door: