Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 319.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

VERRASSEND RUIME HOEKWONING MET TUINKAMER, KAPSALON EN VRIJE ACHTERTUIN AAN HET WATER GELEGEN IN RUSTIGE WOONWIJK OP LOOPAFSTAND VAN PARK EN WINKELCENTRUM DROSSAARD.

Deze woning is gebouwd omstreeks 1974 en later rondom 1994 uitgebouwd met een garage. Totale inhoud van de woning met aanbouwen is ca. 665 m³ en het perceel bij de woning is 283 m². De geveldelen aan de buitenzijde van de woning zijn vervangen door onderhoudsvriendelijk materiaal. Het buitenschilderwerk heeft wel een beurt nodig. De garage is later verbouwd tot kapsalon en ook als zodanig nog in gebruik, maar ook weer terug te brengen tot garage of te gebruiken als praktijk-/kantoorruimte. IDEAAL VOOR COMBINATIE WONEN EN WERKEN AAN HUIS.

Indeling:
Hal met meterkast, toiletruimte en berging met witgoedaansluitingen en opstelling Nefit HR combiketel uit 1996. De woonkamer is ruim van opzet, afgewerkt met strak gestukadoorde wanden en parketvloer. Vanuit de woonkamer kunt u rechtstreeks naar de tuin. De keuken ligt aan de voorzijde van de woning en staat in open verhouding met de woonkamer. In de keuken ligt eveneens parket op de vloer en is een complete inrichting geplaatst met keramische kookplaat, combi oven/magnetron, koelkast, vrieskast en vaatwasser.

Naast de woonkamer is een tuinkamer aangebouwd met houten vloer, tuindeuren en kunststof dakplaten. Een heerlijke lichte ruimte, ideaal te gebruiken als eetkamer, speelkamer of hobbyruimte. In de voormalige garage is een kapsalon gebouwd. Deze ruimte is compleet afgewerkt met een aluminium pui aan de straatzijde, verwarming, water en elektra. De muren zijn strak gestukadoord, er liggen tegels op de vloer en een dakraam zorgt voor de nodige lichtinval. DE KAPSALON MET INRICHTING IS OVER TE NEMEN.

Op de 1e verdieping zijn drie slaapkamers en een ruime functionele badkamer met ligbad, douche, toilet en wastafel. Met vaste trap is de 2e verdieping te bereiken. Hier is nog een grote 4e slaapkamer met de nodige bergruimte onder de knieschotten.

De zonnige achtertuin ligt op het zuiden en heerlijk vrij aan de achterzijde. Achter en naast de woning ligt een strook gemeentegrond, waarvan de eigenaar een gedeelte in gebruik heeft. Door de grond naast de woning is een achterom naar de tuin. In de tuin ligt gras en een terras. Verder staat er nog een eenvoudige houten tuinberging.

KORTOM VEEL RUIMTE EN MOGELIJKHEDEN, IDEAAL VOOR GEZINNEN EN DEGENE DIE ZOEKEN NAAR EEN WERKPLEK AAN HUIS.

Vraagprijs € 319.000,= k.k.
Aanvaarding in overleg

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

1974

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

665 m³

Woonoppervlakte

164 m²

Perceeloppervlakte

283 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

283 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Groene omgeving

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Fijne lichtinval

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's