Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 285.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Simon Vinkenoogstraat 9 te Leiderdorp

Op gunstige en kindvriendelijk locatie gelegen eengezinswoning met voor - en heerlijk op de zon gelegen achtertuin (zuid/westen circa 8.90 x 5.10 m) met stenen berging en achterom. De woning is gelegen in een doodlopende straat welke eindigt bij de groenstrook tussen de Buitenhofvijver en Dwarswatering.

In de omgeving zijn diverse scholen (basis - en voortgezet onderwijs), winkelcentrum De Winkelhof (loopafstand), sportfaciliteiten in de Bloemerd (voetbal/hockey) en uitvalswegen o.a. Rijksweg A4 (Amsterdam - Den Haag) en N11 Utrecht - Gouda - Alphen aan den Rijn). Het centrum van Leiden is circa 15 minuten fietsen en Leiden CS circa 20 minuten fietsen.

Indeling:
Entree, gang en meterkast, toilet met fontein, tuingericht woonkamer (circa 27 m2) met tegelvloer, trapkast, dubbelglas en loopdeur naar achtertuin. Keuken (circa 7.5 m2) aan de voorzijde in L-opstelling v.v. diverse apparatuur o.a. oven, 5-pits kookplaat, koelkast en vriezer.

1e etage:
overloop, 3 slaapkamers (afmetingen circa: 4.45 x 2.7, 3.89 x 2.7 en 3.35 x 2.14 m), waarvan 2 v.v. laminaat vloer en 1 met linoleum vloer en gespoten wanden. Badkamer (circa 2.82 x 2.14 m) met douche, wastafel en toilet (aansluiting voor ligbad aanwezig).

2de etage:
Royale slaapkamer v.v. parketvloer met dakkapel (kunststof en draai kiep ramen, afmetingen circa: 6.7 x 4.9 gedeeltelijk 3.35 m). Ruime berging (circa 2.46 x 1.50 m) met WMA. CV-opstelling.

Algemeen:
CV-ketel HR bouwjaar circa 2004
Vloeroppervlakte: 108 m2
Inhoud: 373 m3
Grond oppervlakte: 106 m2 eigen grond
Energielabel C

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Wij hebben hier met veel plezier gewoond. Nu de kinderen echter groter worden, is het huis te klein voor ons geworden. De lichtinval is heel mooi waardoor de woonkamer altijd plezierig aanvoelt. De keuken is niet afgesloten omdat er geen deur zit tussen woonkamer en keuken. Hierdoor ben je altijd in contact met de kinderen in de woonkamer. De badkamer is ruim en biedt veel opbergruimte. De douchecabine is ruim genoeg voor twee personen. De tuin is zonnig tot in de avond waardoor we vaak heerlijk in de tuin hebben gegeten. Het is feitelijk een extra kamer bij het huis.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1984

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

373 m³

Woonoppervlakte

108 m²

Perceeloppervlakte

106 m²

Energie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

106 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Binnen 5 minuten sta je in de polder. Heerlijk om te wandelen of uit te waaien

 

omdat het een doodlopende straat is, is er geen doorgaand verkeer. Dit maakt het tot een rustige en zeker voor kinderen veilige omgeving

 

Het is een warm en behaaglijk huis.

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's