Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 195.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

In de kindvriendelijke wijk “Wolfsweide” gelegen, speels ingedeelde tussenwoning. De woning beschikt over 3 slaapkamers en een moderne keuken en badkamer.

BOUWKWALITEIT
De woning is traditioneel gebouwd en met degelijke materialen. De kozijnen zijn uitgevoerd in hout en voorzien van dubbele beglazing, met uitzondering van de voordeur welke van kunststof is. Ook zijn aan de voorzijde bij de keuken en aan de achterzijde op de eerste verdieping bij de slaapkamers, rolluiken aanwezig. De verdiepingsvloeren zijn uitgevoerd in beton welke de geluidsisolatie ten goede komt. De verwarming en het warm water gebeurd via een verbeterd-rendement cv-ketel (merk Nefit, bouwjaar ca. 2005). De woning wordt geventileerd middels mechanische ventilatie. Tevens zijn er in 2012 maar liefst 12 zonnepanelen aangebracht op het dak.

INDELING

Begane grond

Hal/entree met meterkast, toiletruimte met toilet en fonteintje, en toegang tot de keuken en woonkamer.

Keuken
Open keuken in U-opstelling voorzien van onder- en bovenkasten, spoelbak, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, elektrische oven-/combi-magnetron, koelkast en vriezer, en vaatwasser. De keuken is gesitueerd aan de voorzijde van de woning en is voorzien van een nette tegelvloer. Tussen de keuken en de woonkamer bevindt zich het eetgedeelte.

Woonkamer
Ruime woonkamer met uitzicht op de tuin welke te bereiken is via de openslaande tuindeuren. Tevens is er een trapkast met veel bergruimte en bevindt zich in de woonkamer het portaal met de trapopgang naar de eerste verdieping. De woonkamer is voorzien van een goede kwaliteit laminaatvloer.

Achtertuin
De achtertuin is fraai aangelegd en voorzien van kunstgras en sierbestrating. Achter in de tuin bevindt zich de vrijstaande stenen berging met overdekte doorgang naar de poort. De berging is ca. 7m² groot en voorzien van elektra.

Eerste verdieping

Overloop met toegang tot alle vertrekken en luik met vlizotrap om de tweede verdieping te bereiken.

Slaapkamer 1
Deze slaapkamer is ca. 13 m² groot (3.00m x 4.45m) en bevindt zich aan de voorzijde van de woning.

Slaapkamer 2
Deze slaapkamer is ca. 6 m² groot (3.00m x 2.00m), is voorzien van een rolluik en bevindt zich aan de achterzijde van de woning.

Slaapkamer 3
Deze slaapkamer is ca. 7 m² groot (3.00m x 2.45m), is voorzien van een rolluik en bevindt zich aan de achterzijde van de woning. Tevens bevinden zich hier de aansluitpunten ten behoeve van wasapparatuur. In deze kamer is ook een kleine vliering gemaakt om zo extra ruimte te creëren.

Alle slaapkamers zijn voorzien van eenzelfde laminaatvloer, en door de hoge plafonds extra ruimtelijk.

Badkamer
De badkamer is in 2007 verbouwd en vergroot. De badkamer is voorzien van een keurig wastafelmeubel, een grote inloopdouche met thermostatische kraan en hand-/stortdouche, en een wandcloset.

Tweede verdieping
Bergzolder welke te bereiken is via een vlizotrap (stahoogte ca. 2.35m). Hier bevinden zich tevens de cv-ketel, de afzuigunit van de mechanische ventilatie, en de omvormer van de zonnepanelen.

Bijzonderheden
- Geheel voorzien van hardhouten kozijnen met dubbel glas;
- Voldoende parkeergelegenheid voor de deur en in de straat;
- Moderne badkamer vernieuwd in 2007;
- Mogelijkheid om de zolder te vergroten en zo extra bergruimte te creëren.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1986

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

230 m³

Woonoppervlakte

75 m²

Perceeloppervlakte

117 m²

Energie

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Rustige straat

 

Zonnige tuin

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Groene omgeving

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's