Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 175.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Dit is echt een woning waar je direct een klik mee zal krijgen. Door de jaren dertig bouwstijl of de ligging aan de Hyacintstraat in Koog aan de Zaan bijvoorbeeld. Of juist door de lichte kamers, de zonnige achtertuin en de flinke bergzolder.
Het is een zeer charmante woning, voelt gezellig aan en heeft qua onderhoud maar een paar aandachtspunten.

Deze tussenwoning ligt in het gezellige, oude gedeelte van Koog aan de Zaan. Centraal tussen de winkelstraat parallel aan de Zaan en de Provincialeweg naar Zaandam of naar het noorden, met een dichtbij gelegen oprit naar de snelweg A8. De bloemenbuurt is grotendeels in de jaren dertig van de vorige eeuw opgetrokken, in de nu zo populaire bouwstijl van die tijd. De fundering van de woning is niet gecontroleerd.

Eenmaal binnen kan de inspiratie gaan stromen. De doorzonwoonkamer met de open (wentel)trap, de grote raampartijen en marmeren vloer kan zowel modern als nostalgisch worden ingericht. Datzelfde geldt voor de open keuken. De badkamer zit hier, zoals in de jaren '30 gebruikelijk was, nog op de begane grond en is voorzien van een douchecabine en toilet. De 1e verdieping kan qua indeling nog beter worden ingericht, waardoor er totaal 3 slaapkamers kunnen worden gerealiseerd. Op de bergzolder kan heel veel neergezet worden, deze is namelijk groter dan verwacht, maar biedt ook mogelijkheden voor het eventueel creëren van meer ruimte.

Indeling:

Begane grond: entree, hal met meterkast, woonkamer met open (wentel)trap, open keuken met L-vormige opstelling, voorzien van inbouwapparatuur en wasmachine-opstelling. Aansluitend aan de keuken bevindt zich de badkamer met douchecabine en toilet. De achtertuin is gesitueerd op het zonnige zuiden en is vanuit de keuken bereikbaar. Hier staat een houten berging, welke aan deels vervanging toe is. In de berging bevindt zich de opstelling van de c.v.-ketel.

1e verdieping: royale overloop/slaapgedeelte met dakkapel en vlizotrap naar de bergzolder, 2 slaapkamers aan de voorzijde met dakkapel en vaste kasten.

Bijzonderheden:
- woonoppervlakte 74 m2;
- inhoud 274 m3;
- perceelgrootte 87 m2 eigen grond;
- jaren ’30 woning;
- perfecte ligging in gezellig Koog aan de Zaan;
- zeer kindvriendelijke buurt;
- rolluik achtergevel parterre en 1e verdieping
- schilderwerk buitenom dient gedaan te worden;
- CV-ketel, merk Vaillant HR, bouwjaar 2012;
- aanvaarding in overleg.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1920

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

274 m³

Woonoppervlakte

74 m²

Perceeloppervlakte

87 m²

Energie

Energielabel

F

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

19 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Kindvriendelijke buurt

 

Groene omgeving

 

Dichtbij OV

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's