Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 399.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Op een bijzonder mooie locatie aan de buitenrand van de wijk Leidschenveen gelegen, uitstekend onderhouden royale 5-kamer strak vormgegeven eengezinswoning met uitbouw aan de woonkamer, voor- en achtertuin met berging en achterom. Gelegen nabij speelvoorzieningen, golfbaan Zoetermeer, diverse scholen, winkelcentrum ’t Hoge Veen, openbaar vervoer en de uitvalswegen naar de A-12, A-4 en de A-13 en voldoende parkeergelegenheid in de straat.

De woning heeft een woonoppervlak van ca. 137 m² alsmede een serre van ca. 14 m², vrij uitzicht over het groen met waterpartij aan de voorzijde, moderne open keuken met inbouwapparatuur, modern sanitair, tegelvloer op de begane grond met vloerverwarming en de gehele woning is vanuit de bouw volledig geïsoleerd alsmede voorzien van een warmte-terugwin-installatie.

Voortuin, entree woning, hal met tochtdeur, modern toilet met fonteintje en de meterkast, woon-/eetkamer ca. 6.01x485/3.42x2.40 met tegelvloer met vloerverwarming, trapkast, moderne open keuken in U-opstelling welke is voorzien van kunststof werkblad, 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, oven (Miele 2017), vaatwasser (Miele 2017), koel-/vriescombinatie en 1¼ spoelbak, openslaande deur naar de serre van ca. 4.85x2.82 met terrasverwarming, verlichting en plavuizen vloer, achtertuin ca. 8.40x5.04/4.00x5.50 met kleine vijver, houten berging en achterom,

Trap naar 1e etage, overloop met toegang tot de badkamer van ca. 2.65x2.10 welke is voorzien van vaste wastafel, 2e toilet, handdoekradiator, bad en ruime inloopdouche, voorkamer over de volle breedte ca. 4.84x3.00 met laminaatvloer en kastenwand, achterslaapkamer (voormalig 2 kamers) ca. 4.84x2.92 met vaste spiegel-kastenwand en laminaatvloer.

Trap naar 2e etage, overloop ca. met was-/stookruimte ca. 2.08x1.72 met cv-combi (Vaillant 2000), warmte-terugwin-installatie en wasmachine-aansluiting, ruime voorslaapkamer ca. 4.85x3.02 met kastenwand en daklicht, achterslaapkamer ca. 4.85x4.12 met vaste kastenwand en daklicht.

Aanvullende informatie:
- ’s-Gravenhage BD 4084
- Bouwjaar 2000
- Eigen grond
- Volledig geïsoleerd
- Voorzien van geschakeld alarmsysteem
- Begane grond voorzien van tegelvloer met vloerverwarming
- Eerste verdieping voorzien van laminaatvloer
- Moderne keuken en sanitair
- CV-combi Vaillant 2000
- 4 ruime slaapkamers
- Voor- en achtertuin
- Oplevering in overleg

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Wij hebben als eerste bewoners,18 jaar lang genoten van de Spiegelkarpersingel 2, 'S-Gravenhage. Toen de oudste werd geboren hebben we samen met verschillende buren een project opgezet om samen een uitbouw te maken op de tweede verdieping. Zo hebben we regelmatig "projecten die we samen oppakken, tav van bijv. schilderwerk. Het is altijd heerlijk om in de voortuin te zitten, er is dan altijd wel wat aanspraak met de omgeving. Maar ook als je wat meer privacy wilt, kun je lekker naar de achtertuin. Danzij de tuinkamer, kun je tot vrij laat op de dag lekker buiten zijn! Dankzij het grote aantal ramen is er altijd voldoende licht. Met de openslaande deuren ben je direct in de grote achtertuin. Hier hebben wij iedere zomer met de hele familie heerlijk kunnen genieten! Elk najaar sluiten we de straat af en maken we ruimte voor alle kinderen in de straat op lekker op straat te spelen met elkaar en gezellig een hapje te eten. De buren zijn heel hulpvaardig en zijn altijd bereid om een helpende hand te bieden. Ook is er een grote buren WhatsApp groep om met elkaar in contact te blijven.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Geschakelde woning

Bouwjaar

2000

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

455 m³

Woonoppervlakte

137 m²

Perceeloppervlakte

142 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

81 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Gezellige buren

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Veel opbergruimte

 

Fijne lichtinval

 

Centraal Gelegen, wegen naar de grote steden (Den Haag, Amsterdam, Rottrdam en Utrecht) snel bereikbaar

 

Verschillende scholen binnen een straal van 5 KM

 

Complete buurtwinkelcentrum en medische voorzieningen op loopafstand

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's