Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 298.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Aan het einde van de castellumlaan is deze ruime tussenwoning (7,8m breed) gelegen, met een ruim perceel, 4 slaapkamers op de eerste verdieping, ruime zolderverdieping en riante zonnige achtertuin. De woning ligt aan de rand van de woonwijk, aan de rand van het Maximapark en bij het Castellum. Het oude dorp De Meern is op enkele minuten lopen te bereiken. Op korte afstand zijn voorzieningen zoals sportverenigingen, openbaar vervoer en de Rijkswegen A2 en A12 bereikbaar.

De woning zal op sommige punten naar wens van een koper dienen te worden aangepast, maar laat u verbazen door de leuke ligging van deze woning, de diepe achtertuin en de ruimte in en om de woning.
De woning heeft de volgende kenmerken:

- Woonoppervlakte:98 m²
- Inhoud: 460m²
- Perceeloppervlakte: 263m²
- Bouwjaar: 1961

De woning is bereikbaar via de diepe voortuin. Via de entree is het toilet, trapopgang, de dichte keuken en toegang tot de woonkamer. De doorzon woonkamer is ongeveer 7 meter diep en is heerlijk licht door de grote raampartijen. De oppervlakte van de kamer (excl keuken) is ongeveer 25m². Via de keuken is de inpandige berging bereikbaar. Aan de achterzijde van de woning ligt de circa 20 meter diepe achtertuin. Door deze diepte is er elk moment van de dag wel mogelijkheid om in de zon te zitten en te genieten van de tuin. De tuin is tevens door middel van een achterom bereikbaar.

1e verdieping: ruime overloop welke toegang biedt aan 4 slaapkamers, waarin recent nieuwe gipsplaten plafonds zijn aangebracht. De kamers hebben afmetingen van resp. ca. 14m², 6,5m², 6,5m² en 8m². De doucheruimte op deze verdieping is geheel voorzien van licht tegelwerk en is voorzien van een wastafel, douchecabine en toilet.

Via een vast trap is de ruime zolder bereikbaar. De hoogte van de zolder is circa 2,5 m. Op de voorzolder is de cv-installatie geplaatst en aan de achterzijde is nog een extra (slaap)kamer gesitueerd.

Een fraai gelegen ruime woning, met voldoende slaapkamers en uitbreidingsmogelijkheden.

Bijzonderheden:
- Deels kunststof kozijnen met dubbele beglazing;
- Zonnige 20 meter diepe tuin met achterom;
- Bijkeuken met aansluitingen voor wasmachine en droger;
- HR combineren Bosch uit 2011;
- Grotendeels voorzien van dubbele beglazing.

Een woning met volop mogelijkheden om geheel naar eigen wens in te richten. Kom eens kijken met uw NVM aankoopmakelaar en laat u verbazen over de ruimte in en om de woning.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1961

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

458 m³

Woonoppervlakte

98 m²

Perceeloppervlakte

263 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's