Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 175.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

MAAK EEN VLIEGENDE START IN DEZE SUPERLEUKE STARTERSWONING!

Op zoek naar een leuke (starters)woning met lekker veel licht en gelegen op een super centrale locatie in Voorburg? Dan hebben wij waarschijnlijk de woning voor jou! Het betreft hier een keurig onderhouden 3-kamer hoekappartement (voorheen 4 kamers) gelegen op de 2e verdieping en is voorzien van laminaat, dubbel glas, 2 balkons en een nette keuken en een nette badkamer. In de onderbouw is nog een eigen berging aanwezig. Gelegen om de hoek van de Mgr. van Steelaan waar je 2 supermarkten en een sportschool vindt. Ook OV (Randstad Rail en metro) is binnen handbereik. Parkeren kan hier makkelijk en aansluiting met de uitvalswegen is uitstekend.

*** Bekijk de foto's, plattegrond en de video voor een complete impressie van de woning. ***

INDELING:
Gesloten portiek met brievenbussen en bellentableau. Via het trappenhuis bereik je de 2e verdieping en kom je de woning binnen in een gang met separaat toilet, daarnaast een nette badkamer met wastafel en douche. Aan de voorzijde is een gezellige L-vormige woon-/eetkamer van ca. 29m² met vaste bergkast en welke door de hoekligging een zijraam heeft waardoor extra daglicht binnentreedt. Aangrenzend is het voorbalkon dat is gelegen op het zuidwesten, dus heerlijk op de middag- en avondzon!
Achter vind je een moderne keuken welke is voorzien van een koel-/vriescombinatie, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, oven, een vaatwasser en een dubbele spoelbak. Via de keuken kun je op het achterbalkon dat ook bereikbaar is vanuit de slaapkamer. Deze slaapkamer is voorzien van een vaste kast. De tweede slaapkamer is eveneens gelegen aan de achterzijde, links van de keuken en is voorzien van een vaste kastenwand en aansluitingen voor wasmachine en droger. De gehele woning is voorzien van een mooie laminaatvloer en de wanden zijn neutraal geschilderd. Tot slot is er nog een eigen kelderberging van ca. 8m². Kortom, een leuke woning welke zo te betrekken is!

KENMERKEN:
- bouwjaar 1962;
- gelegen op eigen grond;
- woonoppervlak ca. 72m²;
- elektra 5 groepen + ALS;
- 5/34e aandeel in actieve VvE;
- bijdrage VvE € 120,- p/mnd;
- saldo reservefonds € 13.695,19 per 31-12-2017;
- blokverwarming, voorschot € 68,- p/mnd;
- woning voorzien van dubbel glas m.u.v. de bovenlichtjes;
- MJOP t/m 2032 beschikbaar;
- asbestclausule van toepassing i.v.m. bouwjaar;
- overige verkoopinformatie digitaal beschikbaar;
- oplevering in overleg.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belangen.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

Anoniem aan het woord

“Bijna 6 jaar geleden zijn wij vanuit ons ouderlijk huis vertrokken en zijn wij gaan samenwonen in deze heerlijke woning aan de Johan Coollaan. Dankzij het grote aantal ramen is er altijd voldoende licht aanwezig en heb je een mooi uitzicht op de groene omgeving. De woning is zeer centraal gelegen, waardoor OV, supermarkten en winkels allemaal op loopafstand gesitueerd zijn. Voor ons is het nu tijd voor een nieuwe stap, maar zijn ervan overtuigd dat de nieuwe bewoners net zo gaan genieten van deze woning als dat wij al die jaren hebben gedaan.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

1962

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

200 m³

Woonoppervlakte

72 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Energie

Energielabel

E

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Groene omgeving

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Zonnig balkon

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's