Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 329.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Dit ruime, moderne en sfeervolle 3-kamerappartement bevindt zich in één van de meest markante appartementengebouwen van Amersfoort, La Balise.
Het appartement ligt op de vierde verdieping en heeft niet alleen een fantastisch en vrij uitzicht over de stad en de polders, maar bij de woning behoren ook twee eigen parkeerplaatsen en een berging in de onderbouw.

Als extra’s voor de gezamenlijke bewoners is er een riant terras en twee ruimten in de onderbouw waar gebruik van kan worden gemaakt. Op korte afstand van het appartement bevinden zich het winkelcentrum, diverse scholen, openbaar vervoer, medische voorzieningen en een 9-holes golfbaan. Het stadscentrum van Amersfoort ligt op circa 15 minuten afstand en met circa 10 minuten bevindt u zich in het centrum van het karakteristieke en sfeervolle Spakenburg.

INDELING
U komt binnen in de smaakvol ingerichte centrale entree vanwaar u via het trappenhuis of met één van de twee aanwezige liften bij het appartement komt. In de L-vormige hal zijn de toiletruimte en de garderobe. Riante woonkamer met schuifpuien naar de serrekamer en toegang naar de ruime en open keuken met eiland. Door de hoekligging op het zuidwesten heeft het appartement de gehele dag zoninval, waardoor u in een heerlijk licht appartement verblijft.
Twee ruime slaapkamers van respectievelijk ca. 16 m2 en 15 m2. De slaapkamers zijn groot en bieden u diverse gebruiksmogelijkheden, door de goede lichtinval zijn dit ook heerlijke werkkamers voor het thuiswerken. Eén van de kamers is voorzien van een inbouwkast.

Kortom een bijzonder comfortabel appartement met een fenomenaal uitzicht, zeer centraal gelegen in Nederland en in de directe nabijheid van diverse voorzieningen, recreatiemogelijkheden, en belangrijke uitvalswegen.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

2006

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

318 m³

Woonoppervlakte

116 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Energie

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's