Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 285.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Uitstekend onderhouden, instapklare hoekwoning met flinke, vrijstaande garage achterop het perceel over de volle breedte. De woning is gelegen in de populaire, kindvriendelijke wijk "Heuveleind" met alle gewenste voorzieningen zoals kinderdagverblijf, scholen, sportvoorzieningen, winkelcentrum, uitvalswegen etc.

INDELING:

BEGANE GROND:
Entree met laminaatvloer (eronder ligt een tegelvloer voorzien van vloerverwarming welke doorloopt over de gehele begane grond), stucwerk wandafwerking en meterkast met 6 groepen met aardlekschakelaar en glasvezelaansluiting. Betegeld toilet met fonteintje en mechanische afzuiging. lichte woonkamer met voormelde laminaatvloer, stucwerk wandafwerking, trapkast en leuk uitzicht op groenvoorziening! Moderne, luxe keuken aan de achterzijde met vernieuwde L-vormige keukenopstelling (2012) voorzien van vaatwasser, gaskookplaat, afzuigkap, koelkast en combi oven/magnetron. Deur naar de achtertuin.

1e VERDIEPING:
Overloop met laminaatvloer en stucwerk wandafwerking. Slaapkamer 1 aan de voorzijde met laminaatvloer en inbouwkast. Slaapkamer 2 aan de achterzijde met laminaatvloer. Slaapkamer 3 aan de achterzijde met laminaatvloer. Lichte, ruime badkamer aan de voorzijde met hangcloset, wastafelmeubel, ligbad met douchegelegenheid en mechanische afzuiging.

2e VERDIEPING:
Slaapkamer 4 is voorzien van een extra groot Velux dakraam (2012) aan de achterzijde. Cv ruimte met cv combiketel (Remeha HR, bouwjaar 2010), aansluitingen wasmachine en droger en opbergruimte achter schotten.

TUIN & GARAGE:
Geheel omheinde achtertuin met achterom, terras, gazon, buitenkraantje, elektrisch zonneluifel en vuurplaats in de grond.
Achterin de tuin staat een vrijstaande stenen garage over de volle breedte van de woning welke voorzien is van een stalenkanteldeur, elektra, kraantje met stortbak, voldoende verlichting en deur naar de achtertuin.

ALGEMEEN:
- Uitstekend onderhouden, instapklare hoekwoning met flinke, vrijstaande garage achterop het perceel over de volle breedte.
- De woning is gelegen in de populaire, kindvriendelijke wijk "Heuveleind" met alle gewenste voorzieningen zoals kinderdagverblijf, scholen, sportvoorzieningen, winkelcentrum, uitvalswegen etc.
- Geheel voorzien van dubbele beglazing en voorzien van energielabel B!
- Luxe keuken vernieuwd in 2012.
- Cv combiketel vervangen in 2010.
- De voorzijde van de woning is voorzien van elektrische zonnescreens.
- Woonoppervlakte circa 94 m2.
- Vrijstaande garage van 25 m2.
- Inhoud 337 m3.
- Perceel 192 m2.
- Aanvaarding in overleg.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

1996

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

337 m³

Woonoppervlakte

94 m²

Perceeloppervlakte

192 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Buitenzonwering, Mechanische ventilatie, Dakraam, Tv kabel, Glasvezel kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Ligging tuin

Noordwest

Tuin oppervlakte

192 m²

Garage/berging

Garage

Vrijstaand steen

Documentatie

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Video

Foto's