Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 235.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Op de kop van de “Biltstraat”, aan centrumzijde ligt een kleinschalig appartementencomplex met 5 appartementen (2010) met op de begane grond een bedrijfsruimte. Op de 2e verdieping van dit kleine complex komt per direct het perfecte startersappartement beschikbaar.

De ligging van dit lichte appartement is fantastisch met de stad aan je voeten; alle nodige voorziening in de straat, diverse populaire restaurants en cafés met terrassen en de Stadschouwburg en de populaire Voorstraat aan de overkant. Bovendien zie je met een blik uit het raam op de Dom exact hoe laat het is.

Indeling;

De entreedeur met uitnodigende grote Wisteria, ligt aan een rustige steeg haaks op de Biltstraat. Met bellentableau en brievenbussen, opent deze naar de gezamenlijke hal met ruimte voor fietsen van bewoners en opslag van spullen, en trapopgang naar de verdiepingen. De luie trap in het trappenhuis maakt de appartementen makkelijker toegankelijk.

2e verdieping;
Met je eigen voordeur kom je binnen, in een klein gangetje. Direct vallen je ogen op de raampartij aan de gehele voorzijde, het hoge plafond en de prachtige lichtinval. In de gang is het aparte toilet met fonteintje, en een kleine trap naar de lichte woon-/ eetkamer. Op een prominente plek in de open ruimte staat een modern kookeiland met greeploze kasten, inbouwapparatuur, voldoende werkruimte en een bargedeelte met barkrukken. Dit is de ideale plek om te koken en waar je met vrienden of familie tafelt. De grote ramen kunnen omhoog geschoven worden. De moderne, sfeervolle en woonkamer heeft vrij uitzicht op de Domtoren en het groen van de singel. Hier zit je aan het einde van je dag heerlijk onderuit te genieten.

Vanuit de woonkamer loop je naar de ruime slaapkamer aan de rustige steegzijde met eveneens mooie raampartij en hoog plafond. Er is een vaste kast met daarin de HR-CV ketel, opstelplaats voor witgoed en extra bergruimte. Naast deze kast is een grote nis waar een royale plafondhoge kledingkast geplaatst kan worden. Vanuit de slaapkamer tenslotte is er toegang tot de moderne badkamer met douche en wastafel. Ook hier kunnen de ramen omhoog.

Het gehele appartement is voorzien van een mooie houten vloer en strakke wanden. Dankzij het hoge afwerkingsniveau hoef jij hier niet nog maanden te klussen maar kun je er meteen gaan wonen.

Omgeving;

Het appartement ligt aan de voet van de stad. Je kunt voor je dagelijkse boodschappen terecht bij de vele winkels in de straat, en voor sportscholen om de hoek. Te voet loop je naar de bloemenmarkt, de winkels in het centrum, de laatste nieuwe cafés en koffietenten waar iedereen wil zijn. De rust kun je eenvoudig opzoeken door de straat over te steken en langs de boomrijke singel te lopen richting Lepelenburg en Mariaplaats. Ook de bereikbaarheid is ideaal; met een paar minuten zit je op de Ring en de bushalte is om de hoek.

Kortom, een sfeervol, licht en perfect gesitueerd stadsappartement dat zeker een bezoekje waard is.

Bijzonderheden;
Het gehele appartement is voorzien van een mooie houten vloer.
Verwarming middels c.v.-gas (2010)
Geheel voorzien van dubbele beglazing, vloer, dak- en muurisolatie
De servicekosten bedragen ca. € 95,- per maand inclusief voorschot gas- en elektra
Oppervlaktematen conform NEN2580
Oplevering in overleg, kan snel.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“In het weekend vroeg in de ochtend als het nog stil is buiten, lekker verse broodjes en koffie halen bij de Bakkerswinkel. Of doorlopen langs de singel om onder de Dom door te lopen naar Mariaplaats en daar ontbijten.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

1920

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

135 m³

Woonoppervlakte

40 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Energie

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Bruisend

 

Tijdloos

 

Perfecte locatie

 

Prachtig uitzicht op de Domtoren!

 

centrale ligging, supermarkt en traiteurs op loopafstand

 

omringd door leuke horeca en restaurantjes.

 

Het is een heel zinnig huis in het centrum en een mooie omgeving !

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's