Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 250.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Altijd al gedroomd van een appartement met de allure van een penthouse ?

Op de gehele woonverdieping ervaart u direct het werkelijk fantastische uitzicht dat deze woning te bieden heeft. Het schitterende balkon/zonneterras maakt deze woning compleet. Met name de gunstige ligging in het complex, het uitzicht en het balkon onderscheidt dit appartement van de standaard.

Het appartementencomplex 'Plan Zonnekant' is uiteraard uitgerust met een lift en ieder appartement heeft een eigen parkeerplaats en berging in de parkeerkelder.

Indeling; Entree/hal, royale slaapkamer, moderne badkamer met toilet, vaste wastafel, douche en ligbad. Via de vaste trap bereikt u de hoger gelegen woonverdieping bestaande uit een hal, 2 slaapkamers, een toilet met fontein, de ruime woonkamer met een plavuizen vloer en dubbele openslaande deuren naar het riante balkon, de open keuken welke voorzien is van diverse inbouwapparatuur en een doorloop naar de c.v./wasruimte/bijkeuken.

Het gehele appartement is voorzien van dubbele beglazing en vloerverwarming. Bouwjaar 2003, woonoppervlakte inclusief balkon circa 116 m2, inhoud circa 287 m3.

De parkeerplaats in de privé parkeerkelder is van binnen- en van buitenaf middels een elektrisch bedienbare en automatisch sluitende kanteldeur bereikbaar. De hellingbaan naar de garage is verwarmd en dus onder alle weersomstandigheden bruikbaar. Bijdrage VVE plm. € 160,= per maand.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

2003

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

287 m³

Woonoppervlakte

91 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Uitzicht / ligging / onderhoud

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's